EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8236 tot 8240 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 juli 2016

Goud naar $1500 per oz

De goudprijs zal naar $1500 per oz stijgen volgens de grootste bank van......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 20 juli 2016

Italiaanse aandeelhouders gaan betalen bij bankensteun

Het Europese Hof van Justitie oordeelde gisteren, in een uitspraak over de redding van vijf Sloveense banken in 2013, dat de Europese Commissie mag eisen dat een EU-lidstaat aandeelhouders en houders van achtergestelde leningen laat delen in de lasten, voordat er belastinggeld wordt gebruikt om een bank te redden.

De uitspraak kan van belang zijn voor het steunpakket van 40 miljard euro dat de Italiaanse regering wilt steken in de noodlijdende Italiaanse bankensector. Italië wilt zoveel mogelijk beleggers ontzien maar Europa wil dat Italië alleen een regeling treft voor kleine beleggers die het slachtoffer zijn geworden van wanpraktijken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 juli 2016

Dit deden 10 miljardairs in hun 20-er jaren

Waar de een ‘falen’ ziet, ziet de andere ‘opportuniteit’. Geen enkel pad is hetzelfde, ook de miljardairs van vandaag hebben hun eigen weg moeten zoeken. Dat niets onmogelijk is, blijkt uit de verhalen van deze miljardairs.

Op zijn 25e was Marc Benioff van Salesforce al miljonair terwijl Spanx oprichster, Sara Blakely, nog een nobele onbekende verkoopster was. Beide zijn nu miljardair.

En zo heeft iedereen zijn eigen verhaal. Dit zijn er 10 mooie

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 juli 2016

Turkije schorst 15.000 onderwijzers en 21.000 professoren

De door de Turkse president Erdogan aangekondigde zuivering na de mislukte ‘militaire coup’ van vorige week neemt voorwaar stalinistische vormen aan.

De door de Turkse president Erdogan aangekondigde zuivering na de mislukte ‘militaire coup’ van vorige week neemt voorwaar stalinistische vormen aan.

In totaal zijn naast 20.000 militairen, rechters en politieagenten, dinsdag ook 15.200 onderwijzers geschorst vanwege hun vermeende banden met Fetulá Gülen, de in de VS in ballingschap levende aartsvijand van Erdogan.

Verder zijn ook de licenties van 21.000 professors en leraars ingetrokken die actief zijn in het privé- onderwijs. Volgens het persagentschap Reuters worden ze verdacht van banden met het terrorisme.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 19 juli 2016

Toenemende temperaturen doen wereldeconomie serieus zweten

Voor wie vandaag moet werken is de warmte geen pretje, maar een rapport van de Verenigde Naties doet daar nog een schepje bovenop. De toenemende temperaturen door de klimaatopwarming zouden tegen 2030 meer dan twee biljoen dollar - 12 nullen - kosten aan de wereldeconomie. Vooral in (sub)tropische gebieden, zoals Zuid-Oost-Azië, vormen de extreme temperaturen een probleem voor de productiviteit van fysieke arbeiders.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs