EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 826 tot 830
Geplaatst op: maandag 18 december 2017

Mooi loon kan ook zonder diploma van hogeschool of universiteit

Ook werknemers die niet verder studeerden aan een hogeschool of universiteit kunnen goedbetaalde jobs bemachtigen. Dit zijn enkele van die jobs.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 16 december 2017

Britten kopen aardgas uit Rusland

Britse huishoudens worden deze winter verwarmd met aardgas uit Rusland, omdat de belangrijkste pijpleiding tussen het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland vanwege onderhoudswerkzaamheden enige tijd buiten gebruik is. Een opvallende ontwikkeling, omdat het aardgas uit Rusland afkomstig is van een project dat onder de nieuwe Amerikaanse sancties valt.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

CNN brengt nepnieuws over Trump en Wikileaks

Vorige week vrijdag bracht de Amerikaanse nieuwszender CNN het verhaal dat Wikileaks het campagneteam van Donald Trump voor publicatie inzage had gegeven in de uitgelekte e-mails van Hillary Clinton. Volgens CNN was daarmee het bewijs geleverd dat er banden waren tussen het campagneteam van Trump en Wikileaks en daarmee ook banden tussen Trump en Rusland, omdat verschillende Amerikaanse inlichtingendiensten Wikileaks beschouwen als een arm van de Russische geheime dienst.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

Elektriciteitsverbruik bitcoin is gewoon onhoudbaar

De grote populariteit van de bitcoin heeft een opmerkelijk ecologisch neveneffect. De creatie van virtuele munten eist immers gigantische hoeveelheden elektriciteit. Die praktijk dreigt een belangrijke hinderpaal te worden voor de inspanningen die worden gedaan om de klimaatverandering te beperken.

Dat zegt klimaatspecialist Eric Holthaus, die gewag maakt van een elektriciteitsverbruik van ongeveer 31 terawattuur per jaar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

Laat elektrische auto de lithiumprijs exploderen?

Elektrische voertuigen zijn dan misschien wel de toekomst, maar het is koffiedik kijken om te voorspellen wanneer ze mainstream worden.

Een groot deel van het kostenplaatje van een ‘EV’ is de batterij die erin zit.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs