EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 826 tot 830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

Confrontatie NAVO en Rusland dreigt in Syrië

De bijeenkomst van de VN Veiligheidsraad van 9 april heeft niet tot een diplomatieke doorbraak of zelfs maar tot een compromis geleid. De vergadering heeft in feite tot een nog scherpere escalatie tot gevolg gehad. Rusland en de Verenigde Staten hebben elkaar over en weer beschuldigd.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

Verslag spoedzitting VN Veiligheidsraad over Syrië

Maandagavond hield de VN Veiligheidsraad op verzoek van Rusland een spoedzitting over de laatste ontwikkelingen in Syrië. We hebben de reactie van de belangrijkste spelers in deze ontwikkelingen voor u op een rij gezet. Hieronder ziet u de vertaling van de notulen die eerder op de website van de Verenigde Naties werden vrijgegeven.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

Rusland leverde tientallen luchtafweersystemen aan Syrië

Rusland heeft het afgelopen jaar veertig luchtafweersystemen aan Syrië geleverd om luchtaanvallen tegen te houden, zo meldt persbureau RIA Novosti op basis van een bron binnen het Russische ministerie van Defensie. Het zou gaan om mobiele Pantsir-S1 luchtafweerinstallaties die op korte en middellange afstand raketten en gevechtsvliegtuigen kunnen onderscheppen en die vooral gebruikt worden om militaire installaties te verdedigen tegen vliegtuigen, helikopters, kruisraketten en onbemande vliegtuigjes.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

Amerikaanse oorlogsschepen op weg naar Syrië

De Amerikaanse marine heeft een vloot van gevechtsschepen en onderzeeërs geladen met Tomahawk raketten naar de oostkant van de Middellandse Zee gestuurd, mogelijk als voorbereiding op een eventuele aanval op Syrië. Gisteren berichtte de website Stars and Stripes dat het USS Harry Truman vliegdekschip de haven van Norfolk in het Verenigd Koninkrijk had verlaten en op weg is naar de Middellandse Zee.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

Crypto: censuur op adverteren gaat door

De populaire e-mail automatiseerder Mailchimp is het recentste bedrijf dat reclame voor nieuwe (Initial Coin Offerings) en bestaande cryptomunten wil bannen. Hierin volgt het de ‘Grote drie” zijnde Google, Facebook en Twitter, tezamen goed voor de helft van online adverteren in de VS. Alle zeggen hiermee het beleggerspubliek te willen beschermen. Want je hebt oprichters… en oplichters.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs