EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8266 tot 8270 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 juli 2016

Big Reset: bereid je voor op het ondenkbare

 Oud-president van de ‘Bank of England’ kenner en insider Mervyn King, een man die aan het monetaire roer heeft gestaan, hint op een Big Reset in een interview voor het WGC. Het IMF heeft zich vanaf 2009 teruggetrokken opgesteld ten opzichte van wereldwijde samenwerking. Op het allerhoogste niveau hebben landen het roer niet mondiaal durven omgooien en varen we steeds verder weg van de oplossing voor het globale schuldenprobleem dat nog dagelijks groeit. Enkele van zijn opvatting leest u in dit artikel.

[...]

Lees verder op NUjij.nl
Geplaatst op: maandag 18 juli 2016

Beursblik: rally goudprijs klaar voor de start

De goudprijs is klaar voor een aanhoudende rally in de komende jaren. Dit verwachten zowel analisten als beleggers.

De goudprijs is klaar voor een aanhoudende rally in de komende jaren. Dit verwachten zowel analisten als beleggers.

De prijs is dit jaar al met 25 procent opgelopen en het einde lijkt nog niet in zicht. “Dit is het begin van wat nog enkele jaren kan duren”, aldus fondsmanager Joe Foster bij VanEck Associates.

Analist Chris Mancini bij Gabelli Gold Fund voorspelt voor dit jaar een ware bull market voor goud en voorziet dat de goudprijs de komende jaren de top uit 2011 van 1.900 Amerikaanse dollar per troy ounce goud doorbreekt. Mancini wees op een zwakke economische groei en de lage inflatie, wat centrale banken ertoe zal aanzetten om met nieuwe stimuleringsmaatregelen te blijven komen. Dit zal de inflatie doen aanzwellen en is goed voor goud, aldus de analist.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 juli 2016

Triomf van Erdogan belooft weinig goeds voor Europa

Daags na de ‘militaire coup’ in Turkije is president Recep Tayyip Erdoğan gestart met de zuivering van ‘s lands defensie- en gerechtelijk apparaat. 

Daags na de ‘militaire coup’ in Turkije is president Recep Tayyip Erdoğan gestart met de zuivering van ‘s lands defensie- en gerechtelijk apparaat. 

Zo werden zaterdagochtend vroeg al 2.750 rechters gearresteerd. Hoe je tijdens de luttele en chaotische uren waarop ‘de coup’ plaatsvond zo’n lijst samengesteld krijgt blijft een open vraag. Tenzij die op voorhand al was samengesteld en enkel lag te wachten op een excuus om de arrestaties te beginnen.

De verdere uitholling van de Turkse democratie Zelfs indien de democratie in Turkije verder wordt uitgehold, zal Europa gewoon de andere kant opkijken, schrijft de Tsjechische Hospodářské noviny:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 18 juli 2016

Onzekerheid in Turkije

Turkije na de coup kan grote economische consequenties krijgen, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Turkije na de coup kan grote economische consequenties krijgen, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

'Zoals we weten is de economie gebaat bij voorspelbaarheid, zekerheid en bij regels: weten wat er gebeurt. Dan wordt er geïnvesteerd en besteed', zegt De Kort. 'Bij dit soort verhalen van coups en rechters opsluiten geldt: hoe gaat dat aflopen?' zegt De Kort. 'Dat kan zich op korte termijn uitkristalliseren, dan kan de schade beperkt blijven.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 18 juli 2016

Brexit maakt Britse bedrijven tot aantrekkelijke overnameprooien

Het Japanse Softbank doet een bod van 29 miljard euro op het Britse ARM Holdings, een grote speler binnen de chipindustrie. Dit gebeurt niet toevallig op dit moment nu het pond meer dan een vijfde in waarde is gedaald tegenover de Japanse Yen.

ARM klinkt misschien niet erg bekend in de oren maar toch gebruiken we hun chips nagenoeg dagelijks. Zo zijn ze te vinden in elke verkochte IPhone en vele andere technologische hoogstandjes waarbij chips nodig zijn. Dit staat in schril contrast met het veel bekendere Intel dat maar geen voet aan de grond krijgt in de business van chips voor smartphones.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs