Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 8276 tot 8280
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 maart 2016

Stagnatie in de economie. De nieuwe crisis die komt.

Markit kwam met een nieuw verslag over de toestand van de Europese economie. Het gaat slecht met de bedrijven, meer bepaald met de industrie-sector.

De zogenaamde Manufacturing Purchasing Managers’ Index toont aan dat de toestand van de bedrijven er op achteruit gaat. Zowel in Spanje, Italië, Duitsland als Frankrijk gaan de alarmklokken luiden.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 1 maart 2016

Grieken willen 470 miljoen euro van EU voor opvang vluchtelingen

De snel groeiende hoeveelheid vluchtelingen waarmee Griekenland te kampen heeft, is aanleiding voor de regering in Athene om de Europese Unie om 470 miljoen euro hulp te vragen. De kern van het probleem is het feit dat buurland Macedonië slechts enkele honderden migranten per dag binnenlaat.

“Deze eenzijdige maatregelen zijn onaanvaardbaar. De vluchtelingencrisis kan één land zelf niet behappen”, zegt de Griekse premier Alexis Tsipras dinsdag over de grensblokkade bij Macedonië.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 1 maart 2016

Drie Belgische dollarmiljardairs samen 7,5 miljard dollar waard

Net als vorig jaar staan drie Belgen in de jaarlijkse rangschikking van dollarmiljardairs van het magazine Forbes. De 90-jarige investeerder Albert Frère voert het Belgische trio aan met een geschat vermogen van 4,9 miljard dollar (4,5 miljard euro). Hij komt de top 300 van de internationale lijst binnen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 maart 2016

Succes en rijkdom: 7 tips die je helpen het onmogelijke te bereiken

Hoe slim of hoe gedreven je ook bent, de wereld is een moeilijke plaats om succes en rijkdom te oogsten. Als je iets wilt bereiken moet je daar voor werken, niets komt vanzelf. Het geheim tot succes en rijkdom ligt dikwijls verborgen in een klein hoekje. Gelukkig heeft iedereen zo’n hoekje.

In dat kleine hoekje schuilt namelijk je mentale aanpak. Het zijn niet altijd de slimste die succesvol worden, het zijn vooral diegene met de beste aanpak die uiteindelijk slagen. Volg daarom deze 7 tips om je slaagkansen drastisch te verhogen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 1 maart 2016

Rijksten der aarde zien fortuin slinken

Het aantal miljardairs is licht afgenomen nadat vorig jaar een recordaantal van 1.826 werd bereikt. Bovendien zagen zij hun nettowaarde gemiddeld met 300 miljoen dollar (276 miljoen euro) dalen, de eerste krimp sinds 2010.

Dat is te wijten aan schommelende beurskoersen, dalende olieprijzen en een sterkere dollar, zo meldt het zakenblad Forbes dinsdag bij de publicatie van de dertigste editie van zijn jaarlijkse rijkenlijst.

In 2016 hebben 1.810 miljardairs gezamenlijk 6,48 biljoen dollar (5,97 biljoen euro). Dat is 570 miljard dollar minder dan vorig jaar.