Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 8286 tot 8290
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

Junk status voor obligaties Deutsche Bank?

Obligaties van Deutsche Bank worden op dit moment door de financiële markten als ‘junk bonds’ gewaardeerd. Beleggers schatten de kans dat de bank haar schuldverplichting niet zal nakomen op bijna 20%. Waar beleggers zich vooral zorgen over maken zijn de zogeheten coco’s, obligaties die banken hebben uitgegeven om hun kapitaalbuffer mee te versterken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

Europese beurzen opnieuw in het rood

Het is weer grote malaise op de Europese beurzen. Zowel Frankfurt, Madrid, Athene, Kopenhagen, Helsinki, Wenen, Amsterdam als Brussel dook na 9 uur tot meer dan 3 procent lager. Sommige indices vertoonden daarna wat herstel, maar bijvoorbeeld Athene ging verder de dieperik in tot zelfs 6 procent verlies.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

Goudprijs naar hoogste niveau in een jaar

De goudprijs heeft deze week eindelijk de negatieve trendlijn vanaf 2013 weten te doorbreken. In dollars steeg de prijs met 3,36% naar $1.234,79 per troy ounce, het hoogste niveau in een jaar tijd. Sinds het begin van dit jaar is de prijs van het gele metaal in dollars met 12,7% gestegen, waarmee de daling van vorig jaar volledig is weggewerkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

Geld is een bijproduct van succes. Daarom 9 handig tips om succesvol te worden.

Als jongeling vraag je jezelf misschien wel eens af hoe al die oudere mannen en vrouwen aan al die miljoenen komen. Als je het antwoord zou kennen, zou je er dan alles aan doen om het zelf ook te bereiken? Als ‘Ja’ je antwoord is, hebben we zeer goed nieuws. Het is eigenlijk niet zo heel moeilijk.

De kracht om (later) miljonair te worden, ligt in je gewoontes. Iedereen heeft gewoontes, iedereen gedraagt zich op zijn eigen manier. Maar miljonairs hebben van die gewoontes die hen succesvol maken. Geld is niet belangrijk, geld is eerder een bijproduct van succes.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

Europese banken opnieuw hard onderuit

De aandelen van Europese banken gaan donderdag opnieuw hard onderuit. Zorgen over een mogelijke default op zeer risicovolle bankobligaties (de zogeheten coco’s) drukt de koersen van bankaandelen verder onderuit. Op het moment van schrijven staat de index van grote Europese bankaandelen op iets meer dan 130 punten, het laagste niveau sinds augustus 2012.