Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 8291 tot 8295
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

Geld is een bijproduct van succes. Daarom 9 handig tips om succesvol te worden.

Als jongeling vraag je jezelf misschien wel eens af hoe al die oudere mannen en vrouwen aan al die miljoenen komen. Als je het antwoord zou kennen, zou je er dan alles aan doen om het zelf ook te bereiken? Als ‘Ja’ je antwoord is, hebben we zeer goed nieuws. Het is eigenlijk niet zo heel moeilijk.

De kracht om (later) miljonair te worden, ligt in je gewoontes. Iedereen heeft gewoontes, iedereen gedraagt zich op zijn eigen manier. Maar miljonairs hebben van die gewoontes die hen succesvol maken. Geld is niet belangrijk, geld is eerder een bijproduct van succes.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

Europese banken opnieuw hard onderuit

De aandelen van Europese banken gaan donderdag opnieuw hard onderuit. Zorgen over een mogelijke default op zeer risicovolle bankobligaties (de zogeheten coco’s) drukt de koersen van bankaandelen verder onderuit. Op het moment van schrijven staat de index van grote Europese bankaandelen op iets meer dan 130 punten, het laagste niveau sinds augustus 2012.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

De goudprijs blijft maar doorstijgen

Enkele dagen geleden gepubliseerd op GoudVergelijken.nl

[...]

In de negen meest gebruikte valuta’s is goud dit jaar tussen 8,3% en 16,3% gestegen. In de Japanse Yen steeg goud 8,3%. De goudprijs steeg het hardst in de Australische Dollar. Deze stijging komt uit op 16,3%.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

Goldman Sachs: “Olieprijs onder de 20 dollar mogelijk”

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs heeft deze week een voorspelling gedaan omtrent de verdere evolutie van de olieprijs. Jeff Curie, grondstoffen-analist bij de zakenbank, vreest dat de olieprijs wel eens onder de 20 dollar kan duiken. Volgens Curie zal de oliemalaise dus nog eventjes blijven duren.

Het overaanbod aan olie kan maar niet worden weggewerkt omdat de meeste olieproducerende landen hun productie niet willen terugschroeven. Zoals we ondertussen weten, is de vraag naar olie niet gedaald dus het probleem ligt zo goed als uitsluitend aan de productiezijde.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 11 februari 2016

En dit is hoe de MSM schrijft over goud: Goudprijs is paniekindicator, vraag blijft zwak

En dit is hoe de MSM schrijft over goud:

De goudprijs fungeert dit jaar weer als paniekindicator op de beurs. De onderliggende vraag naar het edelmetaal is echter zwak.

Uit een donderdag gepubliceerd rapport van de World Gold Council, een organisatie die wordt gesteund door de goudindustrie om het eigendom van het edelmetaal te promoten, blijkt dat de vraag naar goud in 2015 voor het vierde jaar op rij is afgenomen.