Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 831 tot 835
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 20 augustus 2017

Overheden zijn de grootste producenten van nepnieuws

Overheden zijn door de geschiedenis heen altijd onbetrouwbaar gebleken en hebben er daarom alle belang bij informatie naar buiten te brengen die niet met de werkelijkheid overeenkomt. Dat zegt Cees Hamelink, emeritus hoogleraar Internationale Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam en emeritus hoogleraar Media, Religie en Cultuur aan de Vrije Universiteit in een gesprek met Café Weltschmerz.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 20 augustus 2017

Libie wil 20 miljard van Europa om vluchtelingenstroom te stoppen

Libië heeft de komende twintig jaar een bedrag van in totaal $20 miljard nodig om de stroom van vluchtelingen naar Europa tegen te houden. Dat zei Khalifa Haftar, generaal van het Libische leger, onlangs in een interview met de Italiaanse krant Corriere Della Sera. Volgens hem is het op dit moment onmogelijk de vluchtelingenstroom richting Italië en Spanje tegen te houden, omdat Libië niet de middelen heeft om alle mensen zelf op te vangen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 19 augustus 2017

Gewelddadige demonstraties na terreuraanslag Barcelona

De opeenvolging van terreuraanslagen in Europa zorgt voor steeds meer verdeeldheid in Europa. Na de aanslag in Barcelona, waarbij dertien doden vielen en meer dan honderd mensen gewond raakten, is de stad het toneel geworden van grootschalige demonstraties tussen twee groepen die lijnrecht tegenover elkaar staan.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 18 augustus 2017

Spel van de rode lijn in Syrie ontmaskerd

Het Syrische leger en hun bondgenoten behalen de ene overwinning na de andere op de terroristen. Weer zijn zo’n 600.000 Syriërs teruggekeerd en in al-Kalassek, een van de oudste industriezones van Aleppo, worden 400 bedrijven heropgestart. De Verenigde Staten zijn nog steeds niet in staat de “gematigde rebellen” van de “terroristen” te scheiden, omdat ze met de enen de anderen willen blijven steunen tot het einde.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: vrijdag 18 augustus 2017

Inlichtingendiensten: Zeker 50 door ISIS getrainde Europese moslims staan klaar voor nieuwe aanslagen

ISIS drones, binnenkort ook gebruikt voor aanslagen in Europa?

Aanslagen Spanje voorbereid en uitgevoerd door geharde terroristen van de ISIS Al-Kharsa Brigade – Veel bewapende terroristen nog steeds spoorloos - 5000 Europese moslims getraind voor jihad-terreuroorlog tegen Europese bevolking