EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 831 tot 835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 12 april 2018

Grafiek: Goudmijnaandelen kunnen met 500% in waarde gaan stijgen!

De goudmijnaandelen staan op dit moment niet in de ‘spotlights’. In tegenstelling tot Wall Street wisten de meeste goudmijnaandelen echter de maand maart wel in het groen af te sluiten. Daarnaast bewegen de meeste goudmijnaandelen nog ver onder hun toppen die bereikt werden in het jaar 2011.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 april 2018

Koersen virtuele munten schieten omhoog: bitcoin wint in amper een uur tijd 900 dollar

Geld Haast vanuit het niets zijn de koersen van veel virtuele munten vandaag fors gestegen. Zo won de bitcoin in ruim een uur tijd ongeveer 900 dollar; van ruim 6.800 dollar naar ruim 7.700 dollar. Dat is een stijging van ongeveer 13 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 april 2018

Nederlander is voorzichtig met investeringen in cryptovaluta's

Nederlanders zijn relatief voorzichtig als het gaat om investeringen in onder meer cryptovaluta's. Dat concludeert toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) op basis van voorlopig onderzoek. Definitieve onderzoeksresultaten van Kantar TNS worden later dit jaar gepubliceerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 12 april 2018

Seoel lanceert eigen cryptomunt: de S-coin

De Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul wil een eigen cryptomunt op de markt brengen. Deze S-Coin zou kunnen worden gebruikt voor de betaling van diensten die door de stad worden aangeboden. Dat heeft Park Won-soon, burgemeester van Seoul, tijdens een interview met het magazine CoinDesk Korea, aangekondigd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 12 april 2018

Handelsconflict kan langer duren dan we denken

Het handelsconflict tussen de Verenigde Staten en China kan veel langer duren dan we nu denken. Dat verwacht BNR-economiecommentator Kees de Kort. Dat komt omdat de Chinese regering totale controle wil hebben over de ict-sector. 'Openheid van grenzen, meer concurrentie, joint-ventures, dat zit er niet aan te komen. Dat handelsconflict, in de tarievensfeer komen we er wel uit. Maar dit heikele punt, totale bescherming versus meer concurrentie, gaat nog wel een dingetje worden.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs