EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 831 tot 835
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

Waarom wil iedereen bitcoins? Omdat we doen wat de kudde doet…

Op de optiebeurs in Chicago is zondagavond de handel in bitcoin-futures geopend. Dat betekent dat je nu ook geld kan gaan verdienen aan het voorspellen van de koers van de cryptomunt. Een jaar geleden was de bitcoin nog geen 800 dollar waard, deze week ging het richting de 18.000 dollar. Waarom wil iedereen bitcoins en waarom draait de markt door? Dat heeft veel te maken met de manier waarop onze hersenen functioneren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

Belgen proberen bitcoins te kopen… bij hun bank

De spectaculaire waardestijgingen die de bitcoin de voorbije periode heeft getoond, heeft ook bij de Belgische beleggers de interesse in de virtuele munt doen toenemen. Dat blijkt uit getuigenissen bij diverse Belgische banken.

Op dit ogenblik is het echter onmogelijk om in België beleggingen aan geïnteresseerden aan te bieden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

Moody’s: “België slaagt er niet in staatsschuld te reduceren. En dat is abnormaal”

De Belgische kredietwaardigheid blijft onveranderd. Om een verbetering te kunnen realiseren moet vooral de Belgische schuldgraad drastisch worden afgebouwd. Dat blijkt uit een rapport van het ratingbureau Moody’s over de kredietwaardigheid van België op de financiële markten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

TA Zilver Analyse Roy | week 50 - 2017

Afgelopen week heeft de negatieve trend die vorige was gestart zich doorgezet, het werd een echte berenweek.

Afgelopen week heeft de negatieve trend die vorige was gestart zich doorgezet, het werd een echte berenweek.

Na een weekend bedenktijd konden de stieren op maandag proberen om een ommekeer te bewerkstelligen. Er werd inderdaad getracht om wat verloren gebied terug te vorderen maar uiteindelijk trokken de beren toch weer aan het langste eind. Het enige dat de stieren konden doen was de schade beperkt houden hetgeen lukte getuige de doji die er aan het eind van de dag stond.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

De angst voor Bitcoin Futures lijkt tot nu toe ongegrond.

Gisteravond weer een historisch moment: Bitcoin ging eindelijk naar de beurs. Geheel in bitcoin-stijl ging de website van CBOE down door de massale belangstelling en dat op een zondagavond. CBOE (Cboe Options Exchange) gaat vanaf nu Bitcoin Futures aanbieden. Een future is simpel gezegd een manier om te gokken of de prijs van een bepaald goed omhoog of omlaag gaat. Hoe hoger de prijsverschillen des te hoger de mogelijke winst. De futures zijn te volgen als XBT en je kan dat onder andere hier zelf doen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs