EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8311 tot 8315
Geplaatst op: donderdag 21 april 2016

Beleggen in de elektrische revolutie? Volg de koperprijs

Als de elektrische revolutie doorzet zou koper wel eens een cruciale belegging kunnen worden.

Als de elektrische revolutie doorzet zou koper wel eens een cruciale belegging kunnen worden.

Omdat de wereldwijde middenklasse steeds verder groeit, wordt ook de behoefte aan elektrische apparaten steeds groter. Onder meer over dat idee schreef investeerder Gianni Kovacic het boek ā€˜My electrician drives a Porscheā€™, waarover Business Insider bericht.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 21 april 2016

Pensioenkortingen steeds dichterbij

Pensioenkortingen dreigen. Bij alle grote Nederlandse fondsen zit er te weinig geld in kas en als de pensioenfondsen het komende jaar geen miraculeus herstel laten zien, gaan de pensioenen vanaf 2017 drastisch omlaag. De dekkingsgraden zijn momenteel dramatisch laag. De pensioenfondsen moeten een dekking hebben van minimaal 105 procent.

Het ABP heeft nu een dekkingsgraad van 90 procent, zorgpensioenfonds Zorg en Welzijn maar 89 cent. De kans dat in 2017 de pensioenen moeten worden verlaagd, wordt daardoor steeds groter. Van de grote fondsen staat alleen pensioenfonds voor de Bouw er nog redelijk voor, met een dekkingsgraad van 103,9 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 april 2016

Pensioenfondsen in zwaar weer: korting komt dichterbij

De kans dat pensioenen volgend jaar moeten worden gekort is afgelopen kwartaal gegroeid. Door de lage rente is de financiƫle positie van de grote Nederlandse pensioenfondsen verder weggezakt.

De fondsen kwamen donderdag met een sombere boodschap voor hun deelnemers. ,,Kortingsmaatregelen in 2017 komen met de dag dichterbijā€, zei directeur Guus Wouters van metaalfonds PMT. ,,We verkeren in de gevarenzoneā€, benadrukte ABP-voorzitter Corien Wortmann-Kool. ,,Er blijft een aanzienlijke kans dat we de pensioenen in 2017 voor het eerst in ons bestaan moeten verlagenā€, aldus directeur Peter Borgdorff van zorgfonds PFZW.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 21 april 2016

Prijzen koopwoningen snelst gestegen sinds acht jaar tijd

De prijzen van bestaande koopwoningen zijn in maart het snelst gestegen sinds acht jaar tijd. De huizen waren 4,3 procent duurder ten opzichte van een jaar eerder.Ā 

Dat blijkt uit onderzoek van Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster.Ā 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 april 2016

Italiaanse shockkunstenaar plaats massief gouden toilet in New Yorks museum

De Italiaanse kunstenaar Maurizio Cattelan, een van de best betaalde ter wereld en in 2011 gestopt omdat hij de kunstwereld zat was, is terug.

Het Guggenheimmuseum in Manhattan gaat in mei zijn nieuwste werk plaatsen: een massief, 18-karaats gouden toilet naar een oorspronkelijk ontwerp van wc-fabrikant Kohler.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs