EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 836 tot 840 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Multinationals betaalden België ruim 800 miljoen euro aan "illegale staatssteun" terug

De 36 multinationals hebben ruim 800 miljoen euro aan belastingkortingen terugbetaald aan ons land, meldt Apache. De Europese Commissie veroordeelde ons land twee jaar geleden omdat het multinationals jarenlang liet genieten van overwinstruling, de zogenaamde 'excess profit rulings'. Daardoor moesten ze geen belastingen betalen op het internationale deel van hun winst. Europa verplichtte de Belgische overheid daardoor zowat 900 miljoen euro terug te vorderen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Deze agrarische grondstof schiet hoger en er lijkt geen einde in zicht

Zowat iedereen die denkt aan de agrarische grondstoffen denkt meestal direct aan de bekendere voorbeelden in die sector zoals maïs en tarwe.

Echter is er eentje in deze sector die echt de show steelt dit jaar, en dat is die in cacaobonen, kijk maar eens naar onderstaande grafiek waarop je de prijs ziet tot een paar maanden terug, deze spreekt boekdelen!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Bitcoin is gewoon zoals geld

Wat is geld? Wanneer we betalen met een bankkaart, onze portemonnee opentrekken in de supermarkt of kijken op onze bankrekening, is het duidelijk wat geld is. Maar wanneer het over Bitcoin gaat, is het allemaal minder duidelijk. Toch heeft Bitcoin enkele gemeenschappelijk eigenschappen met geld, en dan vooral cash geld.

Bitcoin lijkt veel meer op cash geld dan je zou verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Favoriete cryptomunt van Crypto Hedge Fund Pantera: Icon

Pantera Capital is een van de leidinggevende hedgefunds in cryptoland. CEO Dan Morehead ziet cryptomunten nog veel meer stijgen in de komende jaren. Zo’n 10% van het hedgefund investeert in Bitcoin, maar de favoriete cryptomunt is Icon.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Dit is wat 5 miljonairs en miljardairs zouden doen als ze al hun geld kwijt raken

Het is niet eenvoudig om miljonair te worden, laat staan miljardair. Het is nog minder eenvoudig om opnieuw rijk te worden wanneer je al je geld verloren hebt. Het gebeurt dat rijke mensen alles kwijt spelen. Zolang je er de nodige lessen uit trekt, is dat niet het einde van de wereld – aldus enkele miljonairs en miljardairs.

Dit is wat enkele zeer succesvolle ondernemers zouden doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs