EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8351 tot 8355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

Een nieuw vers dieptepunt

De ECB gaat naast staatsobligaties nu ook bedrijfsobligaties opkopen.

De ECB gaat naast staatsobligaties nu ook bedrijfsobligaties opkopen.

De Kort: 'De ECB zit in een moeras. Ze hebben geen idee waar ze vandaag komen en ze hebben geen idee waar ze heen moeten.'

Stel je voor dat het met de Europese economie weer wat minder minder gaat, zegt De Kort. Hij vraagt zich af wat Europa dan gaat doen. Kees heeft alvast een oplossing: 'We knikkeren deze jongens eruit, en vragen vijftien vrouwen om het bestuur van de ECB te vormen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

Steeds meer Denen willen EU-referendum

In Denemarken lijken steeds meer mensen gewonnen voor een referendum over het EU-lidmaatschap, Dat blijkt uit een peiling van Epinion in opdracht van de openbare omroep DR News.

42% van de Denen wil nu stemmen over een verlengd lidmaatschap van de EU. Amper 3 maanden geleden was dat slechts 37%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

6 ideeën om geld te verdienen in je slaap

Als je niet weet hoe je geld kan verdienen in je slaap, zal je werken tot je sterft. De meeste rijke mensen wedden niet op 1 paard en zorgen voor verschillende inkomstenbronnen. Het magische getal blijkt 3 te zijn. Een passief inkomen is dus een must om je vermogen te vergroten.

Een extra inkomen moet niet altijd komen uit een extra parttime job, je kan er ook voor kiezen om een passief inkomen op te bouwen. Dit zijn 6 mogelijkheden die ervoor kunnen zorgen dat ook jij geld verdient in je slaap.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

George Soros’ negatieve positie breekt door

Wall Street lijkt wakker te worden, dat blijkt uit een artikel van de Wall Street Journal vandaag. Daarin staat beschreven dat de grote George Soros weer aan het handelen is geslagen. Soros ziet volgens de Wall Street Journal weer mogelijkheden om te profiteren van toekomstige economische problemen.

Bezorgd over vooruitzichten voor de wereldeconomie en uit vrees voor grote marktverschuivingen zorgde de miljardair, hedge-fund manager en filantroop onlangs voor een aantal grote en “bearishe” investeringen volgens mensen die dicht bij het bedrijf staan, aldus de Wall Street Journal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 9 juni 2016

Beleggen in Zilver rendeert 23% dit jaar

De stijging in de zilverprijs heeft beleggers dit jaar 23% rendement opgelverd. Beleggers in het Euro gebied deden het......

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs