EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8351 tot 8355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 juli 2016

Deze drie dingen vertelt je financieel adviseur je niet

De ene adviseur is beter dan de ander. Lees hier welke drie dingen zij vaak verzwijgen. Maak er werk van; zo help je je adviseur om zijn werk beter te doen en uiteindelijk help je natuurlijk vooral jezelf!

De wereld van financieel advies is dan wel gereguleerd, maar blijven er desondanks grote verschillen in kwaliteit bestaan. Toch is het meestal raadzaam om een financieel adviseur in de arm te nemen. Let dan wel op de volgende zaken:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 juli 2016

China voegt 15,5 ton goud aan reserves toe

China heeft in juni een half miljoen troy ounce goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Chinese centrale bank. Daarmee groeit de totale goudvoorraad van het land naar 1.823 metrische ton, goed voor een vijfde plaats op de ranglijst van landen met de grootste goudreserve.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 14 juli 2016

Goudprijs naar $1425 de komende maanden

De goudprijs zal de komende maanden oplopen naar $1425 per oz volgens.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 14 juli 2016

Bank of England verlaagt rente niet

De Bank of England heeft vandaag de rente ongewijzigd gelaten op een half procent, terwijl beleggers in grote meerderheid rekenden op een renteverlaging. Kort na het referendum over de ‘Brexit‘ suggereerde de gouverneur van de Bank of England dat meer monetaire stimulering tot de mogelijkheden behoorde.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 14 juli 2016

Driekwart staatsobligaties levert minder dan 1% rente

Driekwart van alle staatsobligaties in de wereld heeft inmiddels een rente van minder dan 1%, terwijl meer dan een kwart van al het schuldpapier van overheden zelfs een negatieve rente heeft. Beleggers zien weinig kansen om hun geld te investeren en parkeren het daarom liever in staatsobligaties

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs