EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8376 tot 8380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

Is goud momenteel betere keuze dan goudmijnaandelen?

De goudprijs zal een verslechtering van de economische en politieke onzekerheid sneller weerspiegelen dan de koersen van goudmijnbedrijven en daarom gaat de voorkeur uit naar het edelmetaal in plaats van naar het aandeel. Dat schrijven analisten James Butterfill en Aneeka Gupta van ETF Securities in een nieuw rapport getiteld 'Gold to outshine gold miners’.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

Robeco: impact blockchain vooral op lange termijn

Blockchain zal eerder evolutionair dan revolutionair zijn en vooral een innovatief effect hebben dan een ontwrichtende kracht zijn, zeggen Patrick Lemmens, portefeuillemanager van Robeco New World Financial Equities en Jeroen van Oerle, trendanalist bij het beleggingsfonds.

Blockchain is de techniek achter de digitale, virtuele munt Bitcoin, maar is ook bruikbaar voor andere toepassingen. De verzamelnaam is ‘distributed ledger technology’ of ‘gedeelde administratie’ die nog het best te vergelijken is met een grootboek waarin alle transacties of het eigendom worden bijgehouden. Gewoonlijk is een digitale grootboek een centrale, afgesloten database die niet vrij toegankelijk is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

“We hebben een bubbel, een grote… en dit alles gaat in tranen eindigen’

Wie vandaag in Vancouver een huis koopt betaalt daarvoor 30% meer dan een jaar geleden en 15% meer dan begin januari. Ook in Toronto blijven de prijzen stijgen. Daar moeten stijgingen van respectievelijk 15% en 10% worden betaald. De situatie loopt dermate uit de hand dat de Bank of Canada in een schrijven toekomstige kopers heeft verwittigd dat ze niet moeten verwachten dat deze stijgingen blijven aanhouden.

“Kandaat-kopers en hun leenheren moeten de recente stijgingen niet extrapoleren naar de toekomst toe,’ aldus de gouverneur van de Bank of Canada in een verklaring.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

‘Dochter Hugo Chávez is rijkste persoon van Venezuela’

María Gabriela Chávez, de dochter van wijlen Hugo Chávez, is de rijkste persoon van Venezuela. Ze zou een fortuin van 4,2 miljard dollar (3,7 miljard euro) bezitten, waarvan het gros op bankrekeningen in de VS en Andorra staat geparkeerd, schrijft de MiamiDiario. Indien de cijfers kloppen, bezit Chávez’ dochter meer geld dan telecommagnaat Gustavo Cisneros, die volgens het magazine Forbes omgerekend ruim 3,2 miljard euro bezit en als rijkste Venezolaan geldt.

Hongersnood - De cijfers staan in sterk contrast met de algemene staat van de Venezolaanse economie. De toestand in Venezuela is de voorbije weken volledig geëscaleerd als gevolg van de dalende prijzen op de oliemarkten. De olie-inkomsten bezorgen het land 96% van zijn vreemde valuta, maar die zijn nu volledig ingestort. Daardoor kan het land niet meer aan zijn financiële plichten voldoen op de internationale markten en kan het geen grondstoffen meer importeren. De invoer van goederen ligt dit jaar 40% lager dan in 2015. De meeste fabrieken liggen stil. Ook heeft de uitzonderlijke droogte in het land de elektriciteitstoevoer in de meeste steden – de hoofdstad Caracas uitgezonderd – beperkt. Voedsel en geneesmiddelen worden steeds schaarser. Kan de middenklasse zich voorlopig nog redden, dan hebben de armen nu gewoon honger.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

5 tips om €100.000 te sparen voor je 30e verjaardag

Hoe rijk wil jij zijn op je 30e? Wil je een bankrekening met 6 cijfers? Dan moet je er zo vroeg mogelijk aan beginnen én je moet er het een en ander voor over hebben. Je moet niet gaan leven als een monnik en iedere euro in 2 bijten. Nee, er zijn veel aangenamere manieren om €100.000 te sparen.

Hoe rijk wil jij zijn op je 30e? Wil je een bankrekening met 6 cijfers? Dan moet je er zo vroeg mogelijk aan beginnen én je moet er het een en ander voor over hebben. Je moet niet gaan leven als een monnik en iedere euro in 2 bijten. Nee, er zijn veel aangenamere manieren om €100.000 te sparen.

We weten dat het tegenwoordig niet zo gemakkelijk is. Maar stel je even voor dat je op je 30e €100.000 hebt. Wanneer je dat kan beleggen aan een gemiddelde opbrengst van 7% per jaar, ga je op pensioen met meer dan €1 miljoen.

Mooi vooruitzicht, niet? -> Dit is wat je moet doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs