Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 8381 tot 8385
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

Hyperinflatie in Venezuela: Vliegtuigen vol cash geld

Vliegtuigen vol met dozen landen in Caracas, Venezuela. In plaats van voedsel of hulpgoederen bevatten deze dozen briefjes van de Venezolaanse munt, de Bolivar. De lading komt nadat de regering Maduro in de 2e haarhelft van 2015 het bevel gaf de geldhoeveelheid te verhogen. En daar blijft het niet bij.

In december bestelde de Venezolaanse overheid nog eens voor 10 miljard Bolivars. Dit komt overeen met een hogere geldcreatie dan wat de Federal Reserve en de ECB samen op een jaar printen, terwijl de Bolivar geen internationaal aanvaarde munt is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

7 redenen om ontslag te nemen in 2016

Velen hebben een leven met een job om de rekeningen te betalen. In een betekenisloze werkomgeving sloffen ze van pauze tot pauze, van vakantie tot vakantie, van bureau tot pensioen. Maar we leven in een nieuwe wereld, een wereld waar opportuniteiten wachten op diegene die ze willen grijpen.

James Altucher heeft 7 redenen om vandaag nog ontslag te nemen, 7 redenen om geen job te doen die dik tegen je goesting is.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

Lehman brothers keert terug, als whisky

De Amerikaanse bank Lehman Brothers behoort dan misschien tot het verleden, maar binnenkort is het wel mogelijk om de smaak van het faillissement van de bank en de wereldwijde crisis die daarop volgde te proeven.

Er komt namelijk een Lehman Brothers whisky op de markt met de smaak “van de ups en downs” van 2008, het jaar waarin de bank failliet ging. Dat schrijft The Wall Street Journal.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

De 10 Super Bowl-advertenties die u gezien moet hebben

Het spannendste moment van de Super Bowl? De reclamepauze. Elk jaar strijden adverteerders om een plek in het meest begeerde - en duurste - reclameblok van het jaar. Miljoenen dollars worden neergeteld om de meest grappige, indrukwekkende of ontroerende spots op het grote (meer dan 100 miljoen televisiekijkers) publiek los te laten. Elk jaar wordt er reikhalzend uitgekeken naar de Super Bowl commercials. Dit zijn de 10 beste spots van dit jaar.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

Olieprijzen voorspellen? Waarom niemand dat goed kan

Klimt de olieprijs dit jaar weer naar 50 dollar per vat of zakt de olieprijs juist verder weg? Voorspellingen genoeg, maar geen enkele expert heeft de waarheid in pacht.

De olieprijs krabbelt vanaf het huidige niveau van 34 dollar per vat eind dit jaar op naar een niveau van iets meer dan 50 dollar, zo stelden analisten afgelopen week in een peiling van persbureau Reuters.