EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8386 tot 8390
Geplaatst op: zondag 17 april 2016

Ook kazachstan heeft volledige focus op goud

Het op goud gefocuste Kazachstan is voor ons wellicht een vrij onbekend land, maar wie beter kijkt naar de cijfers van het land ziet dat er eigenlijk geen betere economie is in Centraal-Azië op dit moment dan die van Kazachstan.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 17 april 2016

Grote staking beperkt olieproductie Koeweit

De olieproductie van Koeweit is zondag met 60 procent getuimeld als gevolg van een staking bij werknemers van raffinaderijen. Volgens staatsoliebedrijf Kuwait Oil is de productie teruggevallen tot 1,1 miljoen vaten per dag.

Afgelopen maand was het land goed voor een gemiddelde productie van 2,8 miljoen vaten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 17 april 2016

Saudi-Arabië werpt schaduw over olie-overleg OPEC

Saudi-Arabië kan makkelijk de olieproductie opvoeren met minstens een miljoen vaten extra per dag als daar vraag naar is. 

Saudi-Arabië kan makkelijk de olieproductie opvoeren met minstens een miljoen vaten extra per dag als daar vraag naar is. 

Dit zei de Saudische prins Mohammed bin Salman al-Saud. Hij is een van de machtigste figuren van de familie al-Saud die over de grootste olieproducent ter wereld regeert.

Zijn opmerking werpt een schaduw over het bijzondere overleg dat de Organisatie van Olie-Exporterende Landen (OPEC) zondag in Qatar voert met olieproducenten die geen OPEC-lid zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 17 april 2016

Het Britse referendum gaat spannend worden

Op 23 juni zullen de Britten naar de stembussen gaan om te beslissen over het lot van het Verenigd Koninkrijk. De meningen over een eventuele uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie, zijn behoorlijk verdeeld. De meeste economen waarschuwen er echter wel voor dat de Britse economie voornamelijk aan het begin wel eens last kan krijgen van een eventuele uittreding uit de EU.

Econoom Liz Martins, van zakenbank HSBC, constateert dat het aantal Britten dat voor een uittreding is uit de Europese Unie, de afgelopen maanden gestaag is gestegen. Ondanks dat hebben het aantal tegenstemmers nog steeds de bovenhand.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 17 april 2016

Is de Chinese groei betrouwbaar?

Het economische rapport dat afkomstig is uit China maakt duidelijk dat het Chinese bruto binnenlands product het eerste kwartaal met 6,7% in waarde is gegroeid. Dit groeicijfer was in lijn met de verwachtingen van de analisten. Wei Yao, van Societe Generale, vraagt zich echter af of de Chinese groei wel betrouwbaar is.

Yao heeft het in dit geval niet over de betrouwbaarheid van de macrocijfers, maar hij heeft het met name over de wijze waarop deze groei in China tot stand is gekomen. Yao heeft grote twijfels of deze groei wel betrouwbaar en duurzaam te noemen is.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs