EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8386 tot 8390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

Beursblik: demografische ontwikkelingen houden rente lang laag

Een vergrijzende en krimpende wereldbevolking betekent dat de rente langer laag zal blijven “dan iemand zich kan voorstellen”. Daarvoor waarschuwen analisten van Berenberg in een omvangrijk themarapport.

Een duidelijk verband tussen vergrijzing en aandelenkoersen vonden de analisten niet, hoewel zij wel een scheiding aanbrengen tussen sectoren die profiteren en geraakt worden door de verwachte krimp van het werkende deel van de bevolking in de komende eeuw. Fabrikanten van robots hebben in ieder geval de toekomst, aldus de Duitse zakenbank.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 juni 2016

De kans om miljonair te worden, hangt veel af van je leeftijd

Hoe groot is de kans dat jij miljonair kan worden? Wat denk je? 1 op 10 of 1 op 100? Veel hangt af van je leeftijd. Helaas neemt de kans af naarmate je leeftijd daalt. Dit komt door de groeiende ongelijkheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 juni 2016

Soros: Brexit betekent grote devaluatie Britse pond

George Soros verwacht dat een Brexit gepaard zal gaan met een nog grotere waardedaling van het Britse pond dan de devaluatie van de munt in 1992. In een opiniestuk in de Britse krant The Guardian schrijft de miljardair dat de waarde van de munt bij een vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie minimaal 15 en mogelijke meer dan 20 procent zal dalen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 21 juni 2016

3 wolkenkrabbers strijden om titel van ‘hoogste gebouw ter wereld’

Op dit moment is de Burj Khalifa in Dubai het hoogste gebouw ter wereld. Met 828 meter hoogte is die zo’n tweehonderd meter hoger dan de nummer twee, de Shanghai Toren in China. Op plaats drie staat de Abraj Al Bait-toren in Mekka in Saoedi-Arabië. Maar er komt een moment en dan moet de Burj Khalifa deze prestigieuze titel weer inleveren, want er wordt namelijk flink gebouwd om dat voor elkaar te krijgen. Dit zijn de concurrenten: ‘The Tower’

De Burj Khalifa krijgt concurrentie van een aantal enthousiaste bouwprojecten en eentje daarvan staat over een tijdje een klein stukje verderop. In Dubai wordt namelijk gebouwd aan een project dat op dit moment nog naamloos is, maar door het leven gaat als ‘the Tower’. Het moet een gebouw worden van maar liefst 928 meter hoog, precies 100 meter hoger dan de Burj Khalifa. In 2020 vindt de World Expo plaats in Dubai en dan moet de nieuwe toren klaar zijn.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 21 juni 2016

Anti-Russische sancties leiden tot pijnlijk Streisandeffect

Nog nooit was er zoveel Europese interesse om te investeren in Rusland. De economische sancties hadden tot doel Rusland economisch uit te roken om zo haar geopolitieke ambities een halt toe te roepen, maar hebben pijnlijk blootgelegd hoe vitaal de Russische markt is voor de Europese economie.

Nog nooit was er zoveel Europese interesse om te investeren in Rusland. De economische sancties hadden tot doel Rusland economisch uit te roken om zo haar geopolitieke ambities een halt toe te roepen, maar hebben pijnlijk blootgelegd hoe vitaal de Russische markt is voor de Europese economie.

Dat de sancties Europa tientallen miljarden aan jaarlijkse gederfde economische groei kost, hebben Europese ondernemers winstprikkels gegeven. En hoe.

Op het Economisch Forum in Sint-Petersburg lopen de Europeanen mekaar voor de voeten. Nog nooit was Europa zo sterk vertegenwoordigd op het jaarlijkse forum.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs