EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8396 tot 8400
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

6 vaardigheden die de rijke mensen zichzelf hebben geleerd

Een zeer kleine minderheid van de wereld is echt, maar dan ook echt rijk. De top 80 miljardairs hebben samen bijna $2 biljoen, een stijging van 50% ten opzichte van 4 jaar geleden. 2/3 van de rijke mensen in de wereld hebben hun fortuin opgebouwd vanaf 0. De meeste miljonairs/miljardair hebben zich dan ook meester gemaakt van onderstaande kunsten.

We schreven gisteren al dat rijke mensen steeds rijker worden omdat ze bepaalde unieke eigenschappen bezitten. Deze eigenschappen kan iedereen aanleren. Om je kans op succes nog meer te verhogen kan iedereen zich ook meester maken van de volgende vaardigheden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Cybercriminelen beroven tientallen banken in VS en Canada

Cybercriminelen hebben begin deze maand meer dan 20 Amerikaanse en Canadese banken bestolen. Ze sluisden in een paar dagen tijd 4 miljoen dollar weg, omgerekend 3,5 miljoen euro. De daders wisten de systemen van de bank binnen te dringen door twee types 'malware' samen te voegen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

De PetroYuan vervangt binnenkort de PetroDollar

Je leest of hoort er weinig over in de gewone media, waarschijnlijk omdat het hen gewoon niet opvalt. Maar de PetroDollar kent een trage dood. Uit de assen van het dollarmechanisme dat de Verenigde Staten decennia lang ‘incontournable’ maakte, herrijst nu de PetroYuan.

Olie-exporterende landen recycleren hun Amerikaanse dollars die ze ontvangen bij de verkoop van hun olie door USD-activa te kopen. Hiermee versterken ze de kracht van de wereldreservemunt waardoor nog meer investeerders Amerikaanse dollars kopen. Dit stelt de Federal Reserve in staat om zo veel geld te printen als ze willen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

646.000 Belgen leven in zware armoede

Het aantal Belgen dat de eindjes niet meer aan elkaar kan knopen is vorig jaar licht afgenomen, tot zowat 646.000 of 5,8 procent van de bevolking. Een jaar eerder ging het nog om 5,9 procent, blijkt uit cijfers van Eurostat. Voor de hele EU gaat het voor 2015 om ruim 41 miljoen mensen, of 8,2 procent van de populatie. In 2014 was dat nog 9 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Is de globale metltdown begonnen?

Volgens Research Dynamics is de Dollar/Yen verhouding de meest voorspelbare indicator dat de centrale banken de financiële markten manipuleren. Maar vreemd genoeg doet de yen niet meer wat ze zou moeten doen: dalen ten opzichte van de dollar. Het zou dus kunnen dat de centrale banken de controle verliezen en dat de globale meltdown begonnen is.

Sinds augustus vorig jaar begint de Japanse yen terrein te winnen ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Sinds Abenomics daalde de yen alleen maar. Nu stijgt de yen aan het snelste tempo sinds oktober 2012. Sinds augustus 2015 bevinden de Amerikaanse aandelen zich ook in een storm. Toeval?

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs