Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 841 tot 845
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 30 oktober 2017

ECB halveert opkoopprogramma per 2018

De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt zijn opkoopbeleid per 2018 met de helft. De bank maakt echter geen aanpassingen in zijn huidige rentebeleid.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 30 oktober 2017

EU landen krijgen geen geld meer als migranten niet onbeperkt worden toegelaten

Hongarije: ‘Aanval op onze soevereiniteit door EU is bitterder dan ooit’ – Migranten mogen voortaan kiezen naar welk land ze gaan – Asielaanvraag migranten niet langer enkel individueel, maar ook in groepen – EU gaat 10-stappenplan van George Soros, inclusief toelaten van jaarlijks minstens 1 miljoen migranten, uitvoeren

De EU is officieel begonnen met het omzetten van het 10 puntenplan van George Soros (foto), waarmee alle lidstaten worden gedwongen om onbeperkte moslimimmigratie en de daaraan gekoppelde islamisering van onze samenleving te accepteren en jaarlijks met tientallen miljarden euro’s te financieren. (Foto: Getty Images (3)).

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 30 oktober 2017

Azië streeft Verenigde Staten voorbij in aantal miljardairs

Voor het eerst telt Azië meer miljardairs dan de Verenigde Staten. China loopt voorop, in dat land komt er elke drie weken een nieuwe miljardair bij.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 30 oktober 2017

Saudi-Arabië wil langer doorgaan met beperking olieproductie

Saudi-Arabië steunt het idee om de beperking van de olieproductie door leden van oliekartel OPEC ook na maart volgend jaar te handhaven.

Dat heeft de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman bevestigd. Daarmee is overigens niet gezegd dat het kartel volgende maand instemt met het verlengen van de maatregelen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 29 oktober 2017

Infographic: Wereldwijd 63 miljard aan schulden

Als je alle staatsschulden in de wereld bij elkaar zou optellen, dan kom je uit op een bedrag van omgerekend $63 biljoen. Dat is omgerekend bijna $10.000 aan schulden voor iedere persoon op aarde. Met zo ongelijk als de welvaart in de wereld verdeeld is, zo ongelijk zijn ook de schulden verdeeld. De landen die met afstand de grootste staatsschuld hebben zijn de Verenigde Staten ($20 biljoen) en Japan ($11,8 biljoen). Alleen deze twee landen zijn al goed voor bijna de helft van alle overheidsschuld in de wereld.