Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 841 tot 845
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 juli 2017

Rusland en OPEC bespreken oplopende productie Libie en Nigeria

Rusland zal maandag de olieproductie van Libiƫ en Nigeria bespreken met oliekartel OPEC. Dit zei de Russische minister van Olie vandaag.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 12 juli 2017

China wil helpen met wederopbouw Syrie

China zal een belangrijke rol gaan spelen in de wederopbouw van Syrië. Dat werd afgelopen zondag duidelijk, toen in de Chinese hoofdstad Beijing een expositie gehouden werd die geheel in het teken stond van de wederopbouw van Syrië. Bij deze expositie waren meer dan duizend Chinese bedrijven vertegenwoordigd, die allemaal kennis hebben van bouw en infrastructuur.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 12 juli 2017

Saoedi-Arabie wil wapens kopen van Rusland

Rusland en Saoedi-Arabië hebben een akkoord bereikt over de levering van $3,5 miljard aan Russische wapens, zo verklaarde de directeur van het Russische staatsbedrijf Rostec Corporation in een interview met persbureau TASS. Deze wapendeal zal volgende maand geformaliseerd worden, wanneer de Saudische koning Salman een bezoek brengt aan Moskou.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 12 juli 2017

Video: Peter Stuivenberg over immigratie en geopolitiek

De migrantenstroom vanuit Afrika zal niet ophouden voordat de situatie in die landen zelf verbetert, om de simpele reden dat de bevolking daar snel groeit en de economische situatie weinig perspectief biedt op een verbetering van de levensstandaard. Die conclusie trekt onderzoeksjournalist Peter Stuivenberg in een interview met Harry van Bommel voor Café Weltschmerz.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 11 juli 2017

Kredietgroei Amerikaanse economie komt bijna tot stilstand

De groei van de Amerikaanse economie verloopt steeds moeizamer, want in het tweede kwartaal zakte de groei van het bruto binnenlands product verder weg tot slechts 1,4% op jaarbasis. Daarmee doet de Amerikaanse economie het op dit moment zelfs slechter dan de Europese, waar de economie op jaarbasis nu met 1,8% groeit. Duiken we dieper in de cijfers van de Amerikaanse centrale bank, dan zien we ook wel waarom het in de Verenigde Staten opeens zoveel slechter gaat.