EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8446 tot 8450
Geplaatst op: dinsdag 12 april 2016

Dit is de bepalende factor achter het succes van Warren Buffett, Bill Gates en Steve Jobs

Warren Buffett, Bill Gates en Steve Jobs dragen hun succes toe aan 1 bepalende factor in hun leven. De 3e uiterst succesvolle miljardairs hebben een bepalende eigenschap die niet iedereen van nature heeft, maar die wel iedereen kan aanleren. Zo slagen zij erin om beter te presteren als de rest. Doe je mee?

In 1991 vroeg de vader van Bill Gates aan zijn zoon en aan Warren Buffett wat de meest bepalende factor tot hun succes was. Het antwoord van beide heren was hetzelfde: Focus!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 april 2016

Akkoord Rusland en Saoedi-Arabie: Olieprijs omhoog!

De olieprijs is dinsdagmiddag in beweging gekomen nadat Saoedi-Arabiƫ en Rusland tot een akkoord zijn gekomen over een productiebevriezing, aldus het Russische persbureau Interfax op basis van niet nader genoemde diplomatieke bronnen in Doha.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 april 2016

IMF waarschuwt voor Brexit en is bezorgd over internationale economie

De economische groei valt de komende tijd wereldwijd waarschijnlijk lager uit dan eerder werd verwacht, terwijl de kans op een nog slechtere uitkomst is gegroeid. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een vandaag gepresenteerd rapport over de wereldeconomie. In het rapport waarschuwt het IMF voor diverse risico's die de economische groei kunnen laten ontsporen. Het waarschuwt ook dat een Britse exit uit de Europese Unie een extra oplawaai zou betekenen voor de wereldeconomie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 april 2016

IMF verwacht stabiele groei in Nederland

De Nederlandse economie groeit dit en volgend jaar nagenoeg even sterk als in 2015. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in nieuwe prognoses voor de Nederlandse economie, die dinsdag werden gepubliceerd.

De Nederlandse economie groeit volgens het fonds dit jaar met 1,8 procent, na een plus van 2 procent in 2015. In 2017 wordt naar verwachting een groei van 1,9 procent gerealiseerd. De voorspelling voor 2016 is nu een fractie lager dan in februari.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 april 2016

Dubai bouwt hoogste toren ter wereld voor $1 miljard

De race om de hoogste toren ter wereld te bouwen gaat onverminderd voor. Dubai kondigde aan om een nieuwe wolkenkrabber te bouwen die hoger zal zijn dan de huidige koploper Burj Khalifa, ook in Dubai. Maar ondertussen bouwen Irak en Saoedi-Arabiƫ al gebouwen die hoger zullen zijn en zelfs Japan wil meedoen in deze architecturale strijd.

De nieuwe toren in Dubai moet klaar zijn voor 2020 wanneer het land gastheer is van de Expo voor handel, vastgoed en ontwikkeling. De wolkenkrabber zal naar schatting $1 miljard kosten en zal uiteindelijk hoger worden dan de 828 meter van de Burj Khalifa toren die $1,5 miljard kostte.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs