EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
36
kliks
32
kliks
28
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8466 tot 8470
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

Snel rijk worden: 7 tips om het onmogelijke te bereiken

Hoe slim of hoe gedreven je ook bent, de wereld is een moeilijke plaats om succes en rijkdom te oogsten. Als je iets wilt bereiken moet je daar voor werken, niets komt vanzelf. Het geheim tot succes en rijkdom ligt dikwijls verborgen in een klein hoekje. Gelukkig heeft iedereen zo’n hoekje.

Hoe slim of hoe gedreven je ook bent, de wereld is een moeilijke plaats om succes en rijkdom te oogsten. Als je iets wilt bereiken moet je daar voor werken, niets komt vanzelf. Het geheim tot succes en rijkdom ligt dikwijls verborgen in een klein hoekje. Gelukkig heeft iedereen zo’n hoekje.

In dat kleine hoekje schuilt namelijk je mentale aanpak. Het zijn niet altijd de slimste die succesvol worden, het zijn vooral diegene met de beste aanpak die uiteindelijk slagen waar de rest faalt.

Snel rijk worden met deze 7 tips zodat je je slaagkansen drastisch kunt verhogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

Irak blijft aan een hoog tempo olie produceren

De totale olieproductie lijkt haar top te hebben gezien en als gevolg daarvan is de olieprijs de afgelopen weken flink in waarde gestegen. De meeste beleggers rekenen er immers op dat de olielanden er alles aan zullen gaan doen om de productie verder te bevriezen om op die manier de olieprijs te stimuleren.

Maar, een rapport afkomstig van OPEC maakt duidelijk dat Irak nog steeds volop bezig is met het produceren van olie. De Iraakse olie-export is de afgelopen maand flink toegenomen en het lijkt er nog niet op dat Irak binnenkort haar beleid zal gaan aanpassen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

Centrale banken zijn hedge funds geworden die hun eigen geld printen

Centrale banken zijn niet langer de ‘Banks of Last Resort’ maar worden steeds meer de ‘Beleggers of First Resort’, zegt Ed Yardeni. Alsof overheidsobligaties opkopen met geprint geld nog niet zot genoeg was als monetair experiment, tasten Draghi, Kurodo, Yellen en Co steeds meer de grenzen van de financiële mogelijkheden af.

Tijdens en na de financiële crisis werden honderden miljarden yens, dollars en euro’s uit het niets gecreëerd om de banken overeind te houden en een implosie van de markt met overheidsobligaties te voorkomen. Maar nu begeven de centrale banken zich op het pad van bedrijfsobligaties en aandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

Goud is het eerlijkste geld dat er bestaat

Het team van Slim Beleggen is ervan overtuigd dat de traditionele beleggingen het stilaan moeten afleggen tegenover nieuwe, alternatieve beleggingen. Dit proces duurt jaren maar de trends zijn duidelijk zichtbaar. Vooral goud is een van onze stokpaardjes. Spijtig genoeg bestaat er nogal wat verwarring rond goud. Tijd voor wat opheldering.

De grootste fout die de meeste mensen maken, is dat ze goud zien als een investering. Goud is geen belegging, goud is geld. 100 aandelen Royal Dutch Shell is een belegging, RDS heeft activa, cash flow, maakt winst, … Vastgoed is een investering wanneer je het verhuurt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 mei 2016

Denemarken laat zien: consumenten gaan helemaal niet meer uitgeven door negatieve rentes

De Europese Centrale Bank wil de inflatie aanjagen door negatieve rentes te vragen. Maar werkt dat eigenlijk wel? Denemarken hanteert al vier jaar negatieve rentes en daar zijn consumenten juist meer gaan oppotten.

Dat de ECB een negatieve rente gaat toepassen, hangt al een tijdje in de lucht. Banken betalen al een renteboete als ze geld stallen bij de ECB. De negatieve rente voor leningen die banken bij de ECB willen afsluiten, zit er ook aan te komen.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs