Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 86 tot 90
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

IMF verhoogt groeiprognose Nederland na krachtig herstel tweede kwartaal

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft zijn economische raming voor Nederland fors verhoogd, na het onverwacht krachtige economisch herstel dat ons land in het tweede kwartaal liet zien.

Het IMF rekent in Nederland nu op een economische groei van 3,1 procent dit jaar en 2,6 procent volgend jaar. Bij de vorige prognose in het voorjaar ging het nog uit van plussen van respectievelijk 2,1 en 1,8 procent.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Duitse inlichtingendiensten: Iran gaat door met nucleaire- en rakettechnologie

Iran waarschuwt Trump voor ernstige gevolgen als Revolutionaire Garde tot terreurorganisatie wordt bestempeld – Iran beweert ‘vader van alle bommen’ te hebben gebouwd - Duitse minister BuZa bang dat Trump al volgende week verdrag met Iran beëindigt

Drie rapporten van de Duitse inlichtingendiensten geven het cynisme van de Amerikaanse president Trump gelijk, en bevestigen dat Iran sinds het sluiten van het JCPOA verdrag (Joint Comprehensive Plan of Action) met de regering Obama in 2015 meer dan 30 keer de deal heeft geschonden door te proberen om in Duitsland aan verboden nucleaire- en rakettechnologie te komen. Iran ligt dan ook op koers om een tweede Noord Korea te worden, waarmee jaren wordt gepraat, tal van zogenaamde ‘afspraken’ worden gemaakt, maar ondertussen gewoon verder gaat met het ontwikkelen van kernwapens en raketten om de VS en Europa te kunnen raken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Voor 42 bitcoin kan je burger van belastingparadijs Vanuatu worden

Vanuatu, een eilandstaat in de Stille Oceaan, aanvaardt als eerste land ter wereld bitcoin. Wie burger van Vanuatu wil worden, moet 200.000 dollar betalen, ofwel 41,98 bitcoin tegen de huidige marktprijs. Maar die investering kan je misschien snel terugverdienen, want Vanuatu legt geen vermogensheffing noch inkomstenbelasting op.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Brits defensiebedrijf BAE Systems schrapt bijna tweeduizend banen

Het Britse defensieconcern BAE Systems schrapt bijna tweeduizend banen. Het bedrijf gaat het productietempo van onder meer het gevechtsvliegtuig Eurofighter Typhoon vertragen.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Hypotheken in Nederland worden fors duurder

De hypotheken in vooral Nederland worden binnenkort fors duurder. De kosten van nieuwe internationale regels zijn voor de rekening van de klant.