EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 86 tot 90 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Pantera Capital verwacht nieuw record voor Bitcoin binnen de 12 maanden

Pantera Capital Management, een van de voornaamste investeringsfondsen in cryptomunten, voorspelde recent de bodem voor Bitcoin. Ze zien $6.500 als de absolute bodem van deze berenmarkt en verwachten nu een nieuw record binnen de 12 maanden.

Wie nu Bitcoin koopt, heeft historisch gezien een grote kans om binnen het jaar een rendement van 285% te behalen, aldus Pantera Capital.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Het loopt niet als een tiereliertje

Gecorrigeerd voor inflatie gaat het helemaal niet zo denderend met de Amerikaanse loonontwikkeling. De mediale koopkracht in de VS steeg de afgelopen tien jaar met 2 procent, zegt Kees de Kort. 'Ik zou vooral naar deze variabele kijken. Als je eenmaal drie auto's hebt, ga je geen vierde auto kopen, dus de bovenkant van de samenleving draagt niet echt bij aan de consumptie. Als de koopkracht aan de onderkant van de samenleving daalt, snap je al dat de economie niet echt aantrekt.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Chileense crypto exchanges slepen banken voor de rechter

Banken hebben een afkeer van crypto, dat is alvast niets nieuws. En het zit behoorlijk diep want in Chili zijn er namelijk een aantal banken die de bankrekeningen van bepaalde exchanges hebben geblokkeerd. De Chileens handelsplatformen laten het hier niet bij en hebben een klacht ingediend bij de rechtbank. Verrassend genoeg gaat de zaak gaat gehoord worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Tim Draper: Bitcoin eind 2018 op $25.000 en $250.000 tegen 2022

Vorige week donderdag schoot de prijs van Bitcoin op korte tijd $1.000 hoger en sinds vorige week vrijdag noteert de grootste cryptomunt ter wereld weer boven $8.000 per BTC. Volgens Pantera Capital heeft Bitcoin nu zijn bodem gezien. En als we expert Tim Draper mogen geloven, kan Bitcoin tegen 2022 zelfs stijgen naar $250.000.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Olieprijs bereikt hoogste niveau sinds 2014 als reactie op geopolitieke spanningen

De olieprijs zit al wekenlang in de lift. Tijdens de afgelopen week was er zelfs sprake van een imposante opwaartse beweging. De toegenomen geopolitieke spanningen in samenspraak met de effectieve maatregelen van de OPEC, geven de olieprijs vleugels.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs