Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 86 tot 90
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Azië in de greep van de bitcoinmanie

In Azië kan een opmerkelijke interesse in cryptomunten zoals de bitcoin worden opgemerkt. Ook pogingen van de autoriteiten om het fenomeen in te dijken, lijken de belangstelling alleen maar te hebben aangewakkerd.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Wonder boven wonder… Het gaat goed met de Griekse economie

De economie van Griekenland toont duidelijke tekenen van herstel, maar nog lang niet iedereen voelt de voordelen van de heropleving. Vooral de kleinere ondernemingen blijven worstelen met de hoge fiscale lasten en de beperkte consumentenbudgetten, waardoor hun winsten en omzetten onder druk blijven staan.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Opmars van Indiase economie is niet meer te stuiten

In 2018 wordt India de vijfde grootste economische macht ter wereld. Het land steekt zowel Frankrijk als het Verenigd Koninkrijk voorbij. Dat blijkt uit een studie van het Centre for Economics and Business Research (CEBR), die door het persagentschap Bloomberg kon worden ingekeken.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Wordt de Bit (alsnog) de nieuwe rekeneenheid voor Bitcoin?

Wordt de Bit (alsnog) de nieuwe rekeneenheid voor Bitcoin? We besteedden er in mei 2014 al aandacht aan, het feit of we in bits zouden moeten gaan rekenen in plaats van bitcoins. Eén Bit is dan 1/miljoenste Bitcoin en in één Bit passen dan weer 100 satoshi's (aangezien 1 Bitcoin bestaat uit 100 miljoen satoshi's) Het idee is dus al vrij oud maar Jimmy Song heeft het idee nu weer opnieuw leven ingeblazen met een officiele BIP (Bitcoin improvement proposal). Ik zou er echter niet op rekenen dat dit snel opgepakt wordt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Bestuurder Duitse centrale bank sluit officiële cryptovaluta uit

Een bestuurder van de Duitse centrale bank sluit uit dat er in de eurozone een officiële cryptovaluta zoals de bitcoin gaat komen. Hij waarschuwt investeerders in digitale munten voor verliezen.

Carl-Ludwig Thiele doet zijn uitspraken in het Duitse weekblad Euro am Sonntag dat dit weekend verscheen.