EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
55
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 851 tot 855
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Het slimme geld zit short goud

Het ziet er niet al te goed uit voor goud. Er komt maar geen versnelling naar boven in de prijs en dit was – op uitzondering van 2016 – weer eens een jaar zoals de vorige 4, een teleurstelling dus voor de goudkevers.

En het slechte nieuws loopt hier waarschijnlijk niet ten einde zo blijkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

VK en EU naar tweede fase brexit maar Ierse kwestie niet opgelost

Europa en de Britten zijn het in grote lijnen eens geraakt over drie punten: de grens tussen het Verenigd Koninkrijk en Ierland, de rechten van EU-burgers in Groot-Brittannië en Britse burgers in de EU en de rekening die de Brits regering bij vertrek uit de EU moet betalen. Dat maakt de weg vrij voor nieuwe onderhandelingen over de toekomstige handelsrelatie tussen de EU en het VK.

Het akkoord betekent dat de EU-leiders op hun top volgende week toestemming kunnen geven voor een volgende fase van brexit-onderhandelingen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Dan Middleton (26) verdiende dit jaar 14 miljoen met YouTubevideo’s van zichzelf terwijl hij games speelt en niemand d

Hij werkte aanvankelijk bij supermarktketen Tesco, maar zag een opportuniteit toen de filmpjes die hij postte op YouTube steeds beter werden bekeken. Daarin is te zien hoe hij computergames speelt. Intussen heeft Dan Middleton (26) bijna 17 miljoen abonnees en volgens zakentijdschrift Forbes harkte hij het afgelopen jaar 14 miljoen euro binnen. Niemand op YouTube deed beter in 2017.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Handelsverdrag EU-Japan is rond

Japan en de Europese Unie hebben een akkoord bereikt over een handelsverdrag. Dat heeft de premier Shinzo Abe van het Aziatische land volgens het Japanse persbureau Kyodo vrijdag gezegd.

Europees commissaris Cecilia Malmström had donderdag al laten weten dat een akkoord nabij was. Het doel was om het verdrag uitonderhandeld te hebben vóór de G20-top eind volgend jaar in Argentinië.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

‘CryptoKitties’ gaat al even hard als bitcoin: spelers betalen tot 100.000 dollar voor een virtueel katje

De ‘cryptogekte’ kent tegenwoordig geen grenzen. Terwijl de bitcoin het ene record na het andere breekt, blazen cryptobeleggers stoom af met een nieuw spelletje: ‘CryptoKitties’. Het spel is in geen tijd razend populair geworden en spelers tellen tot wel 100.000 euro neer voor een virtueel katje.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs