EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8511 tot 8515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 12 juni 2016

Albert Edwards: “Kijk uit voor een nieuwe recessie!”

Albert Edwards is van mening dat de Amerikaanse economie de komende maanden wel eens te maken kan gaan krijgen met een strenge recessie. Dat Edwards degene is die dit vertelt, is overigens niet verwonderlijk. De analist van Societe Generale staat immers bekend om zijn pessimistische houding.

Maar, deze keer komt Edwards wel met hele goede argumenten aanzetten die wij u natuurlijk niet kunnen onthouden. Allereerst doet Edwards een beroep op de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat de Amerikaanse arbeidssector index recent een top heeft weten neer te zetten. Tijdens eerdere recessies kregen we ook te maken met de situatie dat de Amerikaanse arbeidssector duidelijk een aantal maanden vooruit liep op de daadwerkelijke recessie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 12 juni 2016

Half miljoen leningen staan in het rood

Tijdens de eerste 4 maanden van dit jaar is het aantal nieuwe niet-hypothecaire leningen met 10 procent toegenomen in vergelijking met dezelfde periode in 2015. Het consumentenvertrouwen zit dus in de lift. Verontrustend is wel dat het aantal leningen met betalingsachterstand oploopt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 12 juni 2016

€500 over? Dan is dit de beste manier om het te investeren

€500 klinkt niet veel, maar de mogelijkheden om hier een veel groter bedrag van te maken zijn verrassend. Op het website van Fool.com geven drie bloggers de volgende suggesties:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 12 juni 2016

Referenda lossen niet alles op

The Economist meent dat referenda slechter zijn (dan de representatieve democratie) en dat ze de democratie niet verbeteren. Dat ze niet alleenzaligmakend zijn, dat is zeker terecht. Maar ze kunnen de werking van een democratie wel voelbaar verbeteren. Of dat ook lukt, dat hangt onder meer van enkele voorwaarden af.

Stel je eens voor, een referendum waarin u en ik kunnen beslissen dat politieke mandatarissen slechts voor maximaal één mandaat betaald mogen worden. Zegt het u wat?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 12 juni 2016

Lufthansa Cargo schrapt 800 jobs

Lufthansa wil zo'n 800 banen schrappen bij haar vrachtdochter. Meer dan de helft - 500 - van de ontslagen vallen in Duitsland, zo maakte het luchtvaartbedrijf vandaag in Frankfurt bekend. Wereldwijd werken er 4.600 mensen bij Lufthansa Cargo.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs