EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8521 tot 8525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 juni 2016

'Groei wereldeconomie blijft dit jaar steken op niveau 2015'

De wereldeconomie zal dit jaar met 3 procent groeien, dat is evenveel als in 2015. Volgend jaar trekt de groei iets aan naar 3,3 procent. 

Die verwachting spreekt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) woensdag uit in haar halfjaarlijkse Economic Outlook. Hierin wordt ingegaan op de economische ontwikkelingen in OESO-landen en andere belangrijke economieën. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juni 2016

Deze Amerikaanse bedrijven bezitten het meeste cash

Beleggers zijn in deze tijd steeds meer opzoek naar bedrijven die beschikken over flink wat cash. Door middel van dit kasgeld zouden deze bedrijven in de toekomst namelijk kunnen ingrijpen op het moment dat het nodig is. Uit die gedachten is ook de methode ontstaan van het opkoopprogramma van de eigen aandelen. Op het moment dat de koers onder druk staat, kopen bedrijven eigen aandelen op om op die manier de koers van het aandeel hoog te houden.

Uiteraard is er heel veel over deze methode te zeggen. De liberalen zijn van mening dat zoveel mogelijk overgelaten moet worden aan de ‘vrije markt’ en op deze manier lijkt die markt toch op een of andere manier gemanipuleerd te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 juni 2016

België is volgens Europese Commissie een fiscaal paradijs

In een door de Europese Commissie gefinancierde studie naar de wetgeving en de fiscale praktijken belandt ons land op de tweede plaats van landen die toelaten de belastbare grondslag in te perken. Dat schrijft Le Soir. België moet enkel Nederland voor zich dulden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 1 juni 2016

Primeur: Saoedi-Arabië verkoopt voor de eerste keer staatsobligaties!

De lage olieprijs heeft een dikke streep door de rekening van Saoedi-Arabië gezet. Het land kampt met een begrotingstekort en ziet zich genoodzaakt om geld op te halen bij investeerders.

De lage olieprijs heeft een dikke streep door de rekening van Saoedi-Arabië gezet. Het land kampt met een begrotingstekort en ziet zich genoodzaakt om geld op te halen bij investeerders.

Voor de eerste keer in haar geschiedenis lanceert het land daarom een internationale obligatie-uitgifte!

Na de ramadan, ergens in juli, zal het land zo’n 15 miljard dollar ophalen bij beleggers.

Maar het kan ook meer zijn. Bij buurland Qatar was de appetijt van beleggers zo groot dat men ingetekend had voor $23 miljard, terwijl er maar $9 miljard gevraagd was.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 1 juni 2016

Dé reden waarom de OPEC-landen moeten gaan samenwerken

De afgelopen maanden hebben er al meerdere OPEC-vergaderingen op het programma gestaan, maar vooralsnog lijken deze vergaderingen niet echt geholpen te hebben. Juist door deze vergaderingen is duidelijk geworden dat de meeste olielanden lijnrecht tegenover elkaar staan. Ondanks deze tegenstellingen is het enorm belangrijk dat de OPEC-landen de handen ineen slaan.

Uit een onderzoek van OilPrice.com blijkt dat het grote probleem van de lage olieprijs voornamelijk wordt veroorzaakt door deze olielanden. Op het moment dat er over de lage olieprijs wordt gepraat, volgt al heel snel een beschuldigende vinger naar Iran. Door de afname van de internationale sancties is het voor Iran eindelijk weer mogelijk geworden om tot de wereldwijde oliemarkt toe te treden en hier wil het land ook duidelijk de vruchten van plukken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs