EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8521 tot 8525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 juli 2016

EU wil belastinghel

Het gaat vooruit. Het gaat verbazend goed vooruit. Woensdag stemt het Europees Parlement in Straatsburg over een ‘taxation report’. Hiermee wil de EU belastingfraude te lijf gaan.

Het gaat vooruit. Het gaat verbazend goed vooruit. Woensdag stemt het Europees Parlement in Straatsburg over een ‘taxation report’. Hiermee wil de EU belastingfraude te lijf gaan.

Een wanstaltig rapport, met verstrekkende gevolgen. We zetten enkele van de opmerkelijkste voorstellen en passages op een rij:

1. Het Taxe-rapport gooit belastingoptimalisatie en fraude op een hoopje. Niet alleen illegale activiteiten (belastingontduiking) maar ook legale activiteiten (belastingontwijking) moeten vanaf nu aangepakt worden en beschouwd worden als crimineel gedrag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 juli 2016

Sterkste daling olieprijs in bijna vijf maanden

De olieprijzen liggen op koers voor de sterkste daling in bijna vijf maanden. De prijzen staan onder druk door zorgen over de afzwakkende wereldeconomie en de gevolgen van de brexit, terwijl het aanbod op de oliemarkt ruim blijft.

De prijs van een vat Amerikaanse olie (van 159 liter) stond in New York 4,3 procent lager op 46,88 dollar en Brentolie zakte 3,8 procent tot 48,21 dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 6 juli 2016

Bestel het nieuwe boek van Mujagic en maak kans op exclusief aanbod

Edin Mujagic lanceert op 13 juli zijn nieuwe boek over de monetaire geschiedenis van Nederland van de afgelopen tweehonderd jaar. Bestelt u nu alvast een exemplaar via deze link, dan maakt u kans op een uitnodiging voor een bijeenkomst met de auteur van het boek.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 5 juli 2016

Vrijhandelsverdrag EU en Canada krijgt tegenstand

Er is al een tijdje sprake van een vrijhandelsverdrag tussen Canada en de Europese unie, het Comprehensive Economic and Trade Agreement oftwel het CETA-verdrag. Het handelsakkoord zit momenteel in de laatste fase van besluitvorming en zal door de nationale parlementen, in plaats van enkel het Europees Parlement, goed- of afgekeurd worden.

Europa is op zoek naar betere relaties met zijn handelspartners door handelsakkoorden op te stellen. Net zoals de Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP), een handelsverdrag met de Verenigde Staten van Amerika, wilt de Europese Unie ook een akkoord met Canada, namelijk het CETA-verdrag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 juli 2016

Citigroup: “Italië nieuwe bedreiging voor Brussel”

De Brexit heeft geleid tot een stroomvloed aan verdeeldheid binnen het Verenigd Koninkrijk. Maar, zakenbank Citigroup is van mening dat die verdeeldheid niet alleen waar te nemen is binnen Groot-Brittannië. Zo is Tina Fordham, van Citigroup, van mening dat ook binnen de Europese Unie de meningen behoorlijk verschillend zijn.

Zo waarschuwt Citigroup ons op dit moment voor het nieuwe gevaar voor Brussel dat zich aan het ontwikkelen is. De kans is namelijk groot dat ook Italië binnenkort een referendum zal gaan krijgen over de toekomst van het land binnen de Eurozone. De populistische Vijfsterrenbeweging wil dit gaan bewerkstelligen en dit besluit kan op heel wat steun rekenen. Zo wist deze politieke partij onlangs nog verrassend in Rome de overwinning naar zich toe te trekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs