Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 8521 tot 8525
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 17 februari 2016

Gouden Koets krijgt opknapbeurt van belastinggeld, maar Rutte wil kosten niet noemen

Na het gedoe over het onderhoud van De Groene Draeck staat er weer een koninklijk vervoersmiddel in de schijnwerpers. De Gouden Koets krijgt een opknapbeurt, maar premier Mark Rutte wil niet zeggen hoeveel dat gaat kosten. Ook al draait de belastingbetaler ervoor op.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 17 februari 2016

Paniek in Japan om naderende crash en 6 andere dingen die je moet weten

De Japanse regering vindt dat Japan, de VS en China hun economieën moeten stimuleren om een crash te voorkomen. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 17 februari 2016

Aandelen nog steeds te duur

De aandelenmarkten wereldwijd zijn dit jaar al met meer dan 10 procent gedaald en in veel opkomende landen stonden de koersen op het dieptepunt zelfs meer dan 20% lager. Toch is het volgens Business Insider nog te vroeg om in te stappen, omdat de koers/winst verhouding van aandelen uit de S&P 500 index nog steeds boven het lange termijn gemiddelde ligt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 17 februari 2016

Brazilië wil euro gebruiken voor handel met Iran

Brazilië wil voortaan euro’s gebruiken in de handel met Iran, zo verklaarde de Braziliaanse minister van Handel Armando Monteiro tegenover Reuters. Door euro’s te gebruiken maakt het Zuid-Amerikaanse land zich iets minder afhankelijk van de dollar.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 17 februari 2016

’s Werelds goedkoopste smartphone kost 3,50 euro

Telefoonfabrikant Ringing Bells in India brengt woensdag de allergoedkoopste smartphone ter wereld op de markt. De telefoon kost omgerekend iets meer dan 3,50 euro, maar de specificaties zijn niet eens zo verkeerd.

De Freedom 251, zoals de smartphone is genoemd, heeft met 4 inch een vrij klein scherm – maar dat formaat hadden de telefoons van Apple ook tot de iPhone 6.

Verder heeft de telefoon 1 GB aan werkgeheugen, een 1,3 Ghz quad-core processor en 8 GB aan opslagruimte, dat is uit te breiden met een 32 GB microSD-kaart. En de telefoon kan ook op het 3G-netwerk. De telefoon draait bovendien op Android Lollipop 5.1.