EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8546 tot 8550
Geplaatst op: zondag 10 april 2016

Duitse politici roepen op om meer te doen tegen belastingontduiking

Duitse politici hebben de Britse premier David Cameron opgeroepen om samen met de EU meer te doen tegen belastingontduiking, onder meer via de Britse Maagdeneilanden.  

Duitse politici hebben de Britse premier David Cameron opgeroepen om samen met de EU meer te doen tegen belastingontduiking, onder meer via de Britse Maagdeneilanden.  

"We zullen alleen overtuigend kunnen zijn op internationaal niveau als we als EU gezamenlijk meer doen om aan de regels te voldoen”, zei de Duitse conservatief Ralph Brinkhaus in de Duitse krant Welt am Sonntag. “Voor mij hoort Groot-Brittannië en diens overzeese territorium daar ook bij."

Ook sociaaldemocraat Carsten Schneider riep de Britse voorman op om actie te ondernemen in het licht van de onthullingen uit de zogenoemde Panama Papers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 april 2016

Het angstaanjagende verband tussen Deutsche Bank en Lehman

De meeste mensen onder ons zullen zich nog wel de val van Lehman Brothers kunnen herinneren. Het faillissement van deze Amerikaanse zakenbank, in het jaar 2008, kunnen we als startsein nemen van de definitieve uitbraak van de financiële crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 9 april 2016

Een vrouw vroeg een jonge miljonair hoe hij zo rijk geworden is. Dit is zijn verrassend antwoord.

Julia La Roche vroeg aan een jonge miljonair hoe hij omgaat met zijn geld. Hoe komt het dat deze persoon op jonge leeftijd al miljonair is? Wat is zijn geheim, welk personal finance advies kan hij geven?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 9 april 2016

Goudreserves China groeien verder

China heeft afgelopen maand de goudreserves verder uitgebreid. De centrale bank van China kocht.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 9 april 2016

Elke dag 5 Vlamingen betrapt op sjoemelen: Die villa? Vergeten aangeven meneer...

Elke dag betrapt een belastingcontroleur vijf Vlamingen die 'vergeten' zijn om verbouwingen te melden aan de fiscus of op hun 'braakliggende' grond toch een riante villa hebben neergepoot. Wie gevat wordt, riskeert vijf jaar achterstallige voorheffing ineens te moeten ophoesten.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs