EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8551 tot 8555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

George Soros’ negatieve positie breekt door

Wall Street lijkt wakker te worden, dat blijkt uit een artikel van de Wall Street Journal vandaag. Daarin staat beschreven dat de grote George Soros weer aan het handelen is geslagen. Soros ziet volgens de Wall Street Journal weer mogelijkheden om te profiteren van toekomstige economische problemen.

Bezorgd over vooruitzichten voor de wereldeconomie en uit vrees voor grote marktverschuivingen zorgde de miljardair, hedge-fund manager en filantroop onlangs voor een aantal grote en “bearishe” investeringen volgens mensen die dicht bij het bedrijf staan, aldus de Wall Street Journal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 9 juni 2016

Beleggen in Zilver rendeert 23% dit jaar

De stijging in de zilverprijs heeft beleggers dit jaar 23% rendement opgelverd. Beleggers in het Euro gebied deden het......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 9 juni 2016

Commerzbank wil cash in kluizen bewaren eerder dan bij ECB

De Duitse financiële groep Commerzbank overweegt zijn financiële reserves in voorraadkamers op te slaan en niet langer bij de Europese Centrale Bank (ECB) in bewaring te geven.

De Duitse financiële groep Commerzbank overweegt zijn financiële reserves in voorraadkamers op te slaan en niet langer bij de Europese Centrale Bank (ECB) in bewaring te geven.

De Duitse bank kan zich niet meer vinden in de negatieve rentes die door de Europese Centrale Bank al enkele maanden worden gehanteerd en waardoor aan de financiële instellingen een vergoeding wordt geëist voor de bewaring van de reserves.

De negatieve rentes zouden de banken moeten aanzetten hun financiële reserves voor kredietverlening aan de economie te gebruiken. Op die manier hoopte men het economisch herstel te kunnen stimuleren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 9 juni 2016

Fout is goed!

Ooit had een vriend mij dit al eens gezegd: “Ard, ik zou juist beleggen in bedrijven die als het ware ‘fout’ zijn, die doen het toch altijd goed?”.

Ooit had een vriend mij dit al eens gezegd: “Ard, ik zou juist beleggen in bedrijven die als het ware ‘fout’ zijn, die doen het toch altijd goed?”.

Deze vriend weet niets van beleggen. Er verscheen een artikel in de Volkskrant, wat mij deed denken aan zijn uitspraak. Ik moest dus wel even lachen!

Fout is dus goed op de beurs! Het blijkt namelijk dat wanneer je belegd in onzedelijke bedrijven zoals casino’s, wapenbedrijven en sigarettenfabrikanten, je meer rendement had gemaakt dan het marktgemiddelde op de lange termijn gaf dit artikel aan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 9 juni 2016

Deze historische data tonen aan dat nieuwe financiële crisis zeer nabij is

Het nieuws welke de financiële pers deze week bracht ging onder meer over de uitgestelde renteverhoging van de FED, de terug aanzwellende economie, groeiende economische vooruitzichten en een steeds maar klimmende beurs. De situatie op de beurs is echter een stuk grimmiger als de trends op langere termijn geanalyseerd worden.

Als men vraagt aan een persoon wat economie betekent zal deze vermoedelijk een antwoord geven in de trend van “wet van vraag en aan bod”, “beloningen” of een geavanceerde vorm van ruilhandel. Allemaal correcte zaken maar wat slechts enkelen zullen antwoorden is het begrip “emotie”.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs