EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8556 tot 8560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

Commerzbank overweegt miljarden in contant geld aan te houden

Het Duitse Commerzbank bestudeert de mogelijkheid om miljarden euro’s aan reserves in de vorm van contant geld te bewaren, zo schrijft Reuters op basis van twee anonieme bronnen. Daarmee kan de bank de boeterente van 0,4% ontwijken die banken vandaag de dag moeten betalen om reserves te parkeren bij de ECB. Het gerucht kon nog niet bevestigd worden.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

Royal Mint gaat goud als pensioenbelegging aanbieden

Goud wordt langzaam maar zeker erkend als een alternatieve manier om vermogen te sparen voor later. In het Verenigd Koninkrijk is men nu ook zover dat het belastingtechnisch interessant wordt fysiek goud te kopen als vorm van belegging voor je pensioen. Volgens de Financial Times accepteert de Britse belastingdienst vanaf nu namelijk ook de goudbaren van de Royal Mint als vorm van pensioenbelegging.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

Rente staatsobligaties Japan naar nieuw dieptepunt

De rente op Japanse staatsobligaties met een looptijd van tien jaar is deze week gezakt naar een nieuw dieptepunt van -0,135%. Dat is zelfs minder dan de negatieve rente die de centrale bank van Japan op dit moment hanteert voor de tegoeden die commerciële banken bij de centrale bank parkeren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

De Chinese schuldenbom gaat exploderen

China is momenteel bron van onderhuidse economische en politieke spanningen. Het land zit gevangen in een beleid dat eerder is ingezet en lijkt hier op vast te lopen. Toch kent dit beleid maar één weg; voorwaarts. De rekening zal echter met de gehele wereld worden gedeeld.

China’s meest voorname exportproduct is geen staal, elektronica, textiel of speelgoed – het is deflatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2016

Prijs brentolie bezig met zeldzame opmars

De prijs van Brentolie zit al weken in de lift. Het ziet ernaar uit dat vrijdagavond voor de vijfde week op rij een hogere prijs op de klok staat dan een week eerder.

De prijs van Brentolie zit al weken in de lift. Het ziet ernaar uit dat vrijdagavond voor de vijfde week op rij een hogere prijs op de klok staat dan een week eerder.

Zo'n lange winstreeks is in ruim vier jaar niet meer voorgekomen, aldus zakenkrant Financial Times (FT).

De laatste keer dat de prijs van olie uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika zo lang achtereen opliep, was in januari en februari 2012. Toen werd voor een vat Brentolie nog meer dan 125 dollar betaald. Door de sterke daling die in de zomer van 2014 werd ingezet, is dat nu nog maar zo'n 51 dollar.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs