EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8556 tot 8560
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

Hoe voelt het om rijk te zijn? 8 super jonge miljonairs leggen het uit

Mark Zuckerberg was miljardair op zijn 23e, maar dat is uiteraard eerder uitzondering dan regel. Toch zijn er veel jongeren die voor hun 25e al miljonair zijn. Er is een vraag op Quora “Hoe voelt het om miljonair te zijn voor je 25e?” waarop verschillende jonge miljonairs hun ervaringen delen.

We raden jullie aan om het volledige antwoord op Quora te lezen, maar BusinessInsider maakte alvast een handige samenvatting.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

Merkel zet IMF voor het blok over Griekse schulden en vijf andere dingen die je moet weten

De Duitse Bondskanselier Angela Merkel heeft nog maar eens benadrukt dat Griekenland geen schuldenverlichting kan verwachten. Dat staat haaks op de positie van het IMF, dat voor het blok komt te staan. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

Column Kees de Kort | Christientje is een beetje de weg kwijt

De negatieve rentes hadden per saldo een positieve uitwerking, stelt Christine Lagarde. Maar voor wie dan?

De negatieve rentes hadden per saldo een positieve uitwerking, stelt Christine Lagarde. Maar voor wie dan?

Het herstel van de wereldeconomie gaat te langzaam en blijft kwetsbaar, waardoor het gevaar van nieuwe tegenvallers is gegroeid, stelde IMF-baas Christine Lagarde dinsdag tijdens een toespraak in Frankfurt.

BNR-macro-econoom Kees de Kort: "Christientje heeft in een grote speech een paar uitspraken gedaan, met name over de wereldeconomie. Daarvan zegt zij: het gaat toch langzaam maar zeker de verkeerde kant op. Niet expliciet, maar ze is aan het voorsorteren op volgende neerwaartse bijstellingen van de wereldeconomische groei."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

"IMF economisch niet meer noodzakelijk voor Grieks hulpprogramma'"

Het engagement van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voor het hulpprogramma aan Griekenland is vanuit een economisch oogpunt niet langer noodzakelijk. Het is een probleem dat de Europeanen alleen kunnen oplossen. Dat zegt Ewald Nowotny, de topman van de Oostenrijkse centrale bank, in een interview met Die Presse.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

Cash geld hamsteren is de nieuwe trend

Het Rotterdamse kantoor Ploum Lodder Princen (PLP) is sinds eind 2012 de vaste notaris van Infintax. Het trustkantoor is de vaste zakenpartner van Mossack Fonseca in Nederland en levert daar belastingadvies en trustdiensten aan. Infintax zet constructies op om geld in en uit landen als Mexico en Ecuador te laten stromen. PLP is regelmatig betrokken bij het opstellen van de notariële aktes die daarvoor noodzakelijk zijn.

Ondertussen noteert wereldwijd al meer dan $7 biljoen aan obligaties aan een negatieve rentevoet (voornamelijk in Japan en Europa) en rekenen verschillende centrale banken negatieve rente aan voor de reserves die banken bij de centrale banken deponeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs