Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 8571 tot 8575
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 16 maart 2016

3 simpele woorden waarmee je veel geld kan verdienen

Als je de titel van dit artikel interessant vindt, ben je waarschijnlijk geïnteresseerd om rijk te worden. Je wilt een fortuin opbouwen, grote dingen bereiken, een financieel zorgeloos leven hebben. Je hebt mogelijk ook al het een en ander geprobeerd, zonder veel resultaat.

Iedere maand heb je een nieuw idee, iedere keer verandert je focus. Elke boek, elk artikel dat je leest brengt je een fantastisch idee dat zal slagen. Je wordt rijk in vastgoed, met beleggen, door iets te verkopen op Amazon, door iets uit te vinden, een boek te schrijven, YouTube ster te worden, …

Dan is het nu tijd om daarmee te stoppen. De meest eenvoudige manier om rijk te worden is samen te vatten in 3 simpele woorden: ‘Het werkt allemaal.’

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 15 maart 2016

Video: Goud is het geld van de vrije markt

Waarom werd goud en zilver vroeger gebruikt als geld? Was er een keizer, koning of regering die het aan de bevolking oplegde? Nee, het was de keuze van de vrije markt. Uit een langdurig proces van indirecte ruil kwamen goud en zilver naar voren als het meest geschikte ruilmiddel. Maar wat ging daar allemaal aan vooraf?

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 15 maart 2016

'Duizenden banen bij Amerikaanse oliebedrijven geschrapt'

Olie- en gasbedrijven in de Verenigde Staten hebben in de afgelopen twee jaar meer dan honderdduizend arbeidsplaatsen geschrapt in reactie op de sterk gedaalde olieprijzen. 

Wereldwijd zijn ruim 265.000 arbeidsplaatsen verloren gegaan bij bedrijven in de olie- en gassector, meldt financieel persbureau Bloomberg dinsdag op basis van eigen onderzoek.

Vanwege de sterk gedaalde prijzen werden oliebedrijven gedwongen hard te snijden in de kosten en investeringen, wat ten koste ging van veel banen.

Ook toeleveranciers aan de olie-industrie hebben het daardoor erg zwaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 15 maart 2016

Investeerders vinden opnieuw de weg naar Rusland

2015 is een absoluut annus horribilis geweest voor Rusland. De roebel verloor ruim de helft van haar waarde, miljoenen Russen werden in de armoede gestort, en de economische sancties zorgen voor plotse schaarste en paniek onder de consumenten.

Het ergste lijkt echter voorbij, al heeft Rusland nog een lange weg af te leggen om terug op kruissnelheid te komen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 maart 2016

‘Goud is geld en geen investering’

Weinig mensen begrijpen het nut en het belang van goud. Goud is geld en geen investering. Wanneer je je vermogen wil beschermen zodat het in de toekomst zijn waarde kan behouden, dan is geld een goede plaats om te starten, zo verklaart Jim Rickards.

Wanneer je in je portemonnee kijkt en eurobriefjes ziet, denk je aan geld. Je ziet je euro’s als geld, niet als een investering. Een investering brengt risico en rendement met zich mee. Je kan geld gebruiken om een investering te doen. Maar een briefje van €50 brengt niets op en is volgend jaar nog steeds een briefje van €50. Het is geld.

Goud is ook geld. Een ounce goud is over een jaar ook nog steeds een ounce goud. Een klomp geel edelmetaal brengt niets op, het zal zich niet mysterieus vermenigvuldigen, het zal niet roesten of van kleur veranderen. Goud is geld.