EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8601 tot 8605 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 mei 2016

Nederlandse hypotheekrente vanaf morgen onder 1 procent

De hypotheekrente bereikt morgen een historisch laagterecord in Nederland. ABN Amro verlaagt dan als eerste bank de hypotheekrente onder de 1 procent. De bank duikt met de rente voor 2 jaars vast naar 0,99 procent. Huidige rente voor deze hypotheek met NHG staat nu nog op 1,7 procent.

De enorme verlaging bij ABN Amro volgt enkele dagen na het bericht dat de vier grootbanken hun traditionele meerderheid op de hypotheekmarkt terug hebben, ten koste van pensioenfondsen en verzekeraars. ABN Amro, ING en Rabobank pakten in het eerste kwartaal hun marktaandeel terug van pensioenfondsen en verzekeraars. De hypotheekomzet die zij maakten, steeg van 46 procent van het totaal naar bijna 50 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 26 mei 2016

Olieprijzen verder omhoog vanwege geslonken Amerikaanse olievoorraden

De olieprijzen gingen donderdagochtend verder omhoog. De prijs van Brent, maatgevend voor onder meer olie uit Europa en het Midden-Oosten, kwam daarbij voor het eerst sinds november vorig jaar hoger uit dan 50 dollar per vat.

Brent was met 50,10 dollar bijna 1 procent duurder dan een dag eerder. De prijs van Amerikaanse olie ging met 0,7 procent omhoog, naar 49,90 dollar per vat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 26 mei 2016

10 redenen waarom rijke mensen het slechter hebben dan jij

Rijk zijn is moeilijker dan je denkt. Je rolt waarschijnlijk al met je ogen als je dat leest, maar toch heeft rijk zijn ook zijn nadelen. Verwende kinderen, mensen die om geld komen vragen, rechtszaken, … het is maar een kleine greep uit de negatieve gevolgen zeggen de miljonairs van deze wereld.

Dit zijn de 10 minst leuke gevolgen van rijkdom:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 mei 2016

Deze 6 innovaties gaan de wereld veranderen

Op de Techcrunch bijeenkomsten van de gelijknamige website worden de mooiste nieuwe innovaties gepresenteerd. Onderstaand de zes beste start-ups die presenteerden tijdens de laatste bijeenkomst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 mei 2016

Poetin: Griekenland belangrijke handelspartner in Europa

Griekenland een belangrijke Europese handelspartner voor Rusland, zo verklaarde Poetin voorafgaand aan een staatsbezoek tegenover de Griekse krant Kathimerini. Vooral op het gebied van energie en transport ziet de Russische president kansen om samen te werken.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs