EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8626 tot 8630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 juni 2016

Studieschulden steeds groter probleem in VS

Studieschulden zijn een steeds groter probleem in de Verenigde Staten, zo blijkt uit de volgende grafiek van de Wall Street Journal. Ruim tien procent van alle leningen die voor een studie zijn afgesloten hebben een betalingsachterstand van meer dan negentig dagen. Tot een aantal jaar geleden zorgden creditcardschulden en hypotheken nog voor de meeste problemen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 6 juni 2016

50 USD/vat is ideale olieprijs voor OPEC, economische ramp voltrekt zich in Rusland

Het was een unieke situatie binnen de OPEC-kartel. Ondanks het niet overeenkomen van quota binnen het oliekartel kunnen alle partijen (voorlopig) leven met de uitslag waarbij de situatie blijft zoals ze nu is, namelijk met een olieprijs van circa 50USD/vat.

Deze olieprijs van 50USD/vat lijkt momenteel de perfecte prijs voor zowel de olie-exporterende landen als de wereldeconomie. Voor invoerende landen blijft deze prijs goedkoop zodat de economie aan een zachte prijs olie kan invoeren en door de exporterende landen kan er voorlopig vrede genomen worden met deze prijs. Enkel voor enkele specifieke landen dreigt deze status-quo zware gevolgen te hebben. Hierbij komt dan vooral Rusland in het vizier die een economische ramp ziet voltrekken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 juni 2016

Risico’s voor slabakkende wereldeconomie blijven groot

De wereldeconomie heeft het sukkelstraatje nog lang niet verlaten, dat is de conclusie van een aantal analisten van de bank Patrick Legland en Michala Marcussen. Er zijn tegenwoordig nog altijd factoren aanwezig die de globale economie nog dieper kunnen duwen, denk bijvoorbeeld aan onverwachte beleidsaanpassingen van de Federal Reserve of een dip in de groeicurve van de macro-economische cijfers.

Als we denken aan de problemen omtrent de wereldeconomie, dan steekt China er met kop en schouders bovenuit vermits de groeivertraging in ’s werelds tweede grootste economie enkele jaren geleden tekenen van terugval liet zien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 juni 2016

Goldman Sachs krijgt 250.000 CV’s van pasafgestudeerden

Sinds de crisis leekk de job van bankier minder interessant geworden. Het feestje met miljoenenbonussen leek over en uit te zijn. Dit was maar van korte duur.

Sinds de crisis leekk de job van bankier minder interessant geworden. Het feestje met miljoenenbonussen leek over en uit te zijn. Dit was maar van korte duur.

In landen als Nederland en België is bankieren een saaie bezigheid (geworden). Niet voor niks zien banken hun beste analisten en hoofdeconomen in rap tempo vertrekken.

Echter, daar waar het echte grove geld verdiend wordt, in financiële centra als Londen en New-York, trekt het feest zich opnieuw op gang.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 juni 2016

VS en China beginnen aan jaarlijkse strategische en economische dialoog

De Verenigde Staten en China zijn in Peking aan hun jaarlijkse strategische en economische dialoog begonnen, die dit jaar in een gespannen sfeer zal verlopen door hun onderlinge twisten over de Zuid-Chinese Zee.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs