Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 866 tot 870
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 7 juli 2017

Nieuwe rellen in aanloop naar G20-top in Hamburg: zwarte rookwolk boven de stad

In aanloop naar de top van de twintig rijkste landen ter wereld in Hamburg, hebben in de Duitse havenstad vanochtend opnieuw honderden demonstranten verzamelen geblazen aan de luchthaven en het verkeersknooppunt Berliner Tor. Ook elders in de stad is het onrustig. Sommige plaatsen lijken op oorlogsgebied. Andere groepen protesteren vreedzamer.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 7 juli 2017

Microsoft bevestigt dat er tot 5.000 jobs geschrapt worden

Het Amerikaanse software- en technologiebedrijf Microsoft heeft vandaag bevestigd dat het wereldwijd banen zal schrappen "in het kader van een interne reorganisatie". Aantallen noemde de groep nog niet, maar volgens Amerikaanse media gaat het over 3.000 tot 5.000 jobs, voornamelijk in de commerciële diensten en buiten de VS. Microsoft heeft volgens zijn website wereldwijd ongeveer 121.000 werknemers.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 7 juli 2017

'vrijhandelsovereenkomst tussen Japan en EU'

Japan en Europa gaan handelsbarrières uit de weg ruimen. Een principeakkoord over een vrijhandelsdeal werd donderdag in Brussel bezegeld door de Japanse premier Shinzo Abe, Europees Commissievoorzitter Jean Claude Juncker en EU-president Donald Tusk.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juli 2017

Schuldenberg China bedreigt de rest van de wereld

De Chinese economie is nog altijd volop aan het groeien, maar helaas ook de schuldenberg. Het één is natuurlijk het gevolg van het ander maar het wordt hoe lang hoe gevaarlijker volgens ex-IMF econoom Kenneth Rogoff. Bij de volgende crisis kan de Chinese schuldenberg dé trigger zijn om de hele wereldeconomie te doen wankelen en mogelijks te doen vallen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 juli 2017

Belang euro als internationale munt neemt af!

De euro is wereldwijd een van de belangrijkste munten. Net na de dollar wordt onze munt het vaakst gebruikt in internationale betalingen, leningen, obligatie-uitgiftes, enz. Maar om wille van politieke zorgen boet de euro wel aan belang in.