EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 866 tot 870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Poetin tegen Macron: ‘Wij kunnen jullie beschermen’

Op het Economisch Forum in Sint-Petersburg ging Russisch president Vladimir Poetin dieper in op de moeilijke relaties met de Verenigde Staten onder President Trump. Europa rekent al decennia op de VS als trouwe bondgenoot voor zijn veiligheid, maar die rol kan ook Rusland overnemen zei Poetin.

Sinds het aantrede van Donald Trump als president van de Verenigde Staten staan de vriendschapsrelaties tussen landen onderling over heel de wereld onder druk. Trump herschaapt eigenhandig het globale politieke toneel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Car-mageddon: Brexit zal auto-industrie in het VK vernietigen

Indien er geen goede oplossing wordt gevonden om na de brexit een vlotte handel tussen Groot-Brittannië en de Europese Unie te garanderen, dreigt de Britse autosector zware en mogelijk zelfs dodelijke klappen te zullen krijgen. Dat heeft John Neill, topman van het Britse componentenbedrijf Unipart, gezegd in een column voor de Engelse krant Daily Mail.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Shark Tank investeerder Robert Herjavec: ‘Over 25 jaar betalen we allemaal met cryptomunten’

Robert Herjavec is populair in het Amerikaanse investeringsprogramma Shark Tank. Als expert in cybersecurity is het goed geplaatst om de toekomst van cryptomunten in te schatten. Herjavec ziet blockchain en cryptomunten als een van de meest innovatieve technologiegolven van de komende jaren en verwacht dat we over 25 jaar allemaal met cryptomunten betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Dit veelzijdige metaal staat voor een gigantisch tekort

De koperprijs zou wel eens flink kunnen oplopen de komende 10 jaar, althans als we Kirill Klip van TNRG moeten geloven.

Volgens Klip staan we namelijk op de vooravond van steeds groter en groter wordende tekorten in de kopermarkt.

De onderstaande grafiek van True Vine Investments illustreert het scenario van Klip dan ook perfect:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Nieuwe Europese privacywet in werking: wat betekent dit voor ons?

Onlangs is de nieuwe Europese privacywet, de bescherming van de gegevens die ondernemingen groot en klein van ons mogen bijhouden, van kracht gegaan. Officieel heet hij GDPR (General Data Protection Regulation) of AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) . U zult dat wel gemerkt hebben aan de vele berichten in uw mailbox waarin bedrijven en instanties allerhande u op de hoogte brengen van hun aangepaste regels omtrent gegevensverwerking. U uitdrukkelijk vragen ermee in te stemmen of de mogelijkheid bieden geen emails van hen meer te ontvangen. In Nederland vervangt de AVG de Wet bescherming persoonsgegevens, die nog uit de jaren negentig stamde.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs