EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8676 tot 8680
Geplaatst op: zondag 17 april 2016

Personal best practices: Altijd tijd tekort? Zo stop je dat!

Heb jij ook het gevoel dat je constant moet sprinten om alles rond te krijgen? Werk, kinderen, huishouden, een sociaal leven: je lijkt nooit genoeg tijd te hebben. Zo kan je er iets aan doen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 17 april 2016

Een simpele truc waarmee deze vrouw €3.000 per jaar kan sparen

Marie C. Franklin maakte 12 jaar geleden een radicale beslissing waarmee ze tot op heden €36.000 kon sparen. In plaats van iedere €5 die ze in handen kreeg uit te geven, besloot ze om iedere €5 die ze in handen kreeg te sparen. Zo slaagde ze er in om gemiddeld €3.000 per jaar te sparen.

Ieder briefje van €5 die ze ontving in een cash transactie, stak ze in haar spaarpot. Je hebt mensen die de koperen muntjes sparen of misschien zelfs de euro’s, maar daar maak je het verschil niet mee, zegt Marie C. Franklin. Door ieder briefje van €5 te sparen, maakte ze wel een verschil voor haar en haar gezin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 16 april 2016

Zilverprijs stijgt Goud voorbij

De zilverprijs is in het eerste kwartaal achter gebleven ten opzichte van de goudprijs. In de afgelopen 11 handelsdagen steeg....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 16 april 2016

"Belgische vermogenden parkeerden meer dan 4 miljard euro in Zwitserland"

Uit informatie waarop het ministerie van Financiën van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen de hand kon leggen, blijkt dat Belgische rekeninghouders in 2006 omgerekend meer dan 4 miljard euro hadden staan op bankrekeningen in Zwitserland. Dat maakt de Europese groene fractie vandaag bekend. De autoriteiten van Noordrijn-Westfalen bieden de Belgische overheid de kans de data in te kijken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 16 april 2016

Negatieve rente op spaargeld of hypotheek? Zo doen ze dat in Denemarken en Zwitserland

Geld toekrijgen als je leent, of juist betalen als je geld bij de bank stalt. In Scandinavië en Zwitserland zijn er al banken die een rentebeloning geven voor hypotheken en een renteboete voor sparen.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs