Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 871 tot 875
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 20 oktober 2017

Syrie, wieg van de mensheid

De oorlog in Syrië is een door het westen opgemaakt feuilleton, “Arabische lente” genaamd, zogenaamd voor de bevrijding van het volk, maar in feite om het land te onderwerpen en uit te buiten. Wegens de onverwachte eensgezinde weerstand krijgt het feuilleton telkens nieuwe afleveringen. De IS-strijders verdwijnen en worden vervangen door Hayat Tharir al-Sham (HTS), de nieuwe naam voor Al Qaida, met thuisbasis in Idlib.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 20 oktober 2017

Rusland breekt goudmarkt open?

Vorige week gingen er al geruchten rond, maar deze week werd het ook officieel bevestigd. De centrale bank van Rusland gaat ook goud kopen via de goudbeurs van Moskou. Met ingang van november gaat de centrale bank in het openbaar bieden op goud, waarbij vrijwel zeker fysieke uitlevering gevraagd zal worden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 19 oktober 2017

Electroneum kopen: alles over deze nieuwe cryptocurrency

Er zijn elke week tientallen nieuwe crypto concepten die worden gelanceerd en vandaag brengen we er eentje onder de aandacht, namelijk Electroneum (de afkorting is ETN). Het is een nieuwe cryptocurrency die momenteel bezig is met een ICO (Initial Coin Offering). Je kan nog enkele uren meedoen met deze ICO. Daarna is Electroneum op verschillende exchanges te koop. Je kan Electroneum kopen met 1% bonus via deze link.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 19 oktober 2017

Trump: Onderzoek naar Russische inmenging verkiezingen moet stoppen

Volgens de Amerikaanse president Trump is het tijd om te stoppen met het onderzoek naar mogelijke beïnvloeding van de verkiezingen door Rusland, omdat er een jaar later nog steeds geen enkel significant bewijs voor gevonden is. Bovendien is de Amerikaanse bevolking nu wel klaar met dit onderwerp, zo beweert de president.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 19 oktober 2017

Nord Stream 2 maakt aardgas in Europa goedkoper

Alle landen van de Europese Unie zullen profiteren van de aanleg van een tweede Nord Stream pijpleiding, zo concludeert het Duitse onderzoeksbureau Energie Research & Scenario in een nieuw rapport dat onlangs naar buiten werd gebracht. Met de bouw van een tweede Nord Stream krijgen Europese landen toegang tot meer aardgas uit Rusland, waardoor ze minder van het duurdere vloeibare aardgas hoeven te importeren.