EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 871 tot 875 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

6 Tips om even rijk te worden als Warren Buffett

Warren Buffett gooit nog steeds hoge ogen. Dat blijkt ook uit het feit dat in ieder Jimmy John restaurant in de Verenigde Staten een plakkaat aan de muur hangt met tips om even rijk te worden als Warren Buffett. Aangezien de strategie van Buffett al bijna 70 jaar werkt, loont het de moeite om te luisteren naar wat een van de grootste beleggers ooit te zeggen heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Cashloze maatschappij zadelt Zweden op met heel nieuwe vorm van criminaliteit

Zweden is wereldwijd één van de speerpunten op weg naar de cashloze maatschappij, maar dat heeft ook een aantal opmerkelijke bijwerkingen. Dat meldt de nieuwssite The Atlantic, verwijzend naar onder meer de verschuivingen in de criminaliteitsstatistieken van het land. Aangezien op de Zweedse markt minder geld aanwezig is, heeft de criminele wereld zich dan ook op een aantal nieuwe doelwitten moeten toespitsen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Italië is een probleemland

Het sleutelwoord in Italië is onzekerheid, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort over de politieke situatie in Italië. 'Wat gaat er gebeuren in Italië? Want de economie draait niet zo lekker: voor de financiële markten is dat een buitengewone onprettige combinatie van factoren.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Crypto-revue week #21 - Pizza dag, Bitcoin vs swift, en prijsmanipulatie

Er is de afgelopen week weer een hoop gebeurd in crypto-land en zelfs als je er fulltime mee bezig bent is het lastig om alles bij te houden. Daarom zullen we voortaan elke maandag een korte terugblik doen op de afgelopen week zodat je zeker kan zijn dat je weer helemaal op de hoogte bent.We hebben het vandaag over pizza's, swift, de Marshall islands, prijsmanipulatie, hacks, Arnhem bitcoinstad, BTC-direct, segwit en een ontvoering.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Poetin: 'Wij kunnen Europa veiligheid bieden'

Europa is voor haar veiligheid in sterke mate afhankelijk van de Verenigde Staten, maar daar is volgens de Russische president Poetin geen reden meer voor. Tijdens het St. Petersburg Economic Forum zei hij tegen de Franse president Macron dat Rusland bereid is de veiligheid van Europa te garanderen. Hieronder ziet u het betreffende fragment.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs