EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8711 tot 8715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 31 mei 2016

2 redenen waarom de bitcoin ineens 20 procent duurder is

an een opmars. De afgelopen vijf dagen steeg de waarde van de cryptomunt met zo’n 100 dollar. Wat zit er achter deze recente prijsstijging?

an een opmars. De afgelopen vijf dagen steeg de waarde van de cryptomunt met zo’n 100 dollar. Wat zit er achter deze recente prijsstijging?

Op 26 mei werd een bitcoin nog verhandeld voor een prijs van iets meer dan 450 dollar, vijf dagen later is dat ineens 550 dollar.

Dat is nog ver verwijderd van de piek van ruim 1.100 dollar eind 2013. Maar de virtuele munt heeft zich behoorlijk herpakt, nadat een crisis binnen de bitcoingemeenschap de koers naar een dieptepunt stuurde.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 mei 2016

Diefstal van 5.400 bitcoins ruïneerde online zwarte markt, de daders zijn nu bekend

Eind 2013 werden er 5.400 bitcoins gestolen bij Sheep Marketplace, een anonieme marktplaats voor drugshandel. Uit documenten van de Amerikaanse regering blijkt nu dat de daders twee twintigers waren.

4,5 miljoen dollar, een Toyota Camry en een motorfiets van Honda. Dat namen Amerikaanse autoriteiten in het voorjaar van 2014 in beslag. Eigenaren van het geld en de voertuigen waren Nathan Gibson en Sean Mackert.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 mei 2016

Poetin: “Krim is afgesloten hoofdstuk”

De Russische president Vladimir Poetin bezocht vrijdag de Griekse hoofdstad Athene. Het was zijn eerste bezoek aan een EU land in meer dan een jaar. Premier Alexis Tsipras en Poetin kondigden plannen aan om economische en politieke banden te versterken. Het bezoek was vooral een doorn in het oog van vele Oost-Europeanen:

Dialogeren met Poetin is uit den boze zolang hij de annexatie van de Krim blijft verdedigen, schrijft de Litouwse website 15min:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 31 mei 2016

Onderzoek: Dit zijn de 5 belangrijkste maatregelen om rijkdom te vergaren

Het is altijd interessant om de gedragingen van succesvolle mensen te volgen en dan met name de gemeenschappelijke kenmerken die zij vertonen in relatie tot hun rijkdom. U.S. Trust deed onderzoek onder 700 mensen met een vermogen van meer dan $3 miljoen. Het zijn niet de risicovolle beleggingen die aan de basis stonden van hun succes, maar eerder gezond verstand. Lees hier de de meest opvallende uitkomsten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 31 mei 2016

Werkloosheid Duitsland daalt naar laagste niveau ooit

De werkloosheid in Duitsland is in mei verder gedaald en heeft een nieuw historisch laag niveau bereikt.

De werkloosheid in Duitsland is in mei verder gedaald en heeft een nieuw historisch laag niveau bereikt.

De werkloosheid in de grootste economie van Europa kwam uit op 6,1 procent, tegen 6,2 procent in april, blijkt uit cijfers die het Duitse federale arbeidsbureau dinsdag publiceerde.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs