Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 8711 tot 8715
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 9 februari 2016

Monsterschulden zorgen voor lagere olieprijs

De zorgen rond peak oil zijn door de lage olieprijs volledig weggeëbd. Maar is dit terecht? Analist Jesse Colombo die de oliecrash voorspelde meent dat dit maar tijdelijk is.

Het idee dat onze olie op raakt was een veel aangehaald argument toen de olieprijs hoge toppen scheerde. Nu de grondstof enkel goedkoper wordt lijkt het alsof er meer dan olie genoeg is.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 9 februari 2016

Ron van der Does: verdere daling euro geen uitgemaakte zaak

ECB-president Mario Draghi hoopt dat de koers van de euro laag blijft. Maar het is zeer de vraag of dat gaat lukken, aldus valuta-expert Ron van der Does.

Dit is mijn eerste bijdrage in een tweewekelijkse rubriek over valuta’s. De financiële pagina’s in kranten en internet staan bol van commentaren over aandelen, grondstoffen en indices. Bij valuta’s wordt hier beperkt in voorzien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 9 februari 2016

Jonge ondernemers opgelet: 5 lessen van een 17-jarige die €25.000 per maand verdient

Thompson vroeg geen geld aan zijn ouders en wou ook geen frieten bakken. Hij kroop achter zijn computer en begon een online marketing netwerk. Zijn doel was om $100 per maand te verdienen. Nu publiceert hij cursussen die hem maandelijks $30.000 of zo’n €25.000 opbrengen.

Dit zijn de 5 lessen die hij trok uit zijn succes, jonge ondernemers kunnen er een voorbeeld aan nemen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 9 februari 2016

Grote koersdalingen: paniek rond bankaandelen is terug

Banken zitten extra in het verdomhoekje op de beurs. In Europa jaagt vooral Deutsche Bank beleggers schrik aan.

Bij de malaise op aandelenmarkten gaat veel aandacht uit naar oliebedrijven die last hebben van de lage olieprijs. Maar er is ook een andere sector die harde klappen krijgt op de beurs: banken moeten het ontgelden bij beleggers.

Op de Amsterdamse beurs is het aandeel ING dit jaar bijvoorbeeld al ruim 20 procent gedaald, terwijl het verlies voor de AEX-Index ruim 9 procent bedraagt.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 9 februari 2016

Japanse renteverlaging pakt niet goed uit en 5 andere dingen die je moet weten

ECB-president Mario Draghi kijkt momenteel met een schuin oog naar Japan, waar de onverwachte monetaire verruiming van vorige maand niet de niet bepaald goed heeft uitgepakt. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.