EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8746 tot 8750 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 30 mei 2016

"Regering verlaagt pensioenen sommige ambtenaren met terugwerkende kracht"

De federale regering heeft vandaag een voorstel van minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine (MR) goedgekeurd, die volgens vakbond ACV Openbare Diensten kan leiden tot een daling van het pensioenbedrag bij reeds gepensioneerde ambtenaren, dus met terugwerkende kracht. "Dat is ongezien en gaat in tegen alle gedane beloftes", klinkt het. Een reden te meer voor de vakbond om volgende week dinsdag te manifesteren tegen het regeringsbeleid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 29 mei 2016

Londen bijna belangrijkste technologiecentrum ter wereld

Londen heeft in de technologiewereld belangrijke vooruitgang geboekt. Alleen de Amerikaanse metropool San Francisco staat nog hoger in de lijst met technologiesteden. Dat blijkt uit een rapport van consulent Ernst & Young (EY) bij nagenoeg vijftienhonderd investeerders.

Inmiddels noemt 23 procent van de investeerders dat Londen het grote technologie-centrum van de toekomst. Alleen San Francisco haalt met een taal van 29 procent een beter resultaat. Op een derde plaats staat Shanghai met een score van 21 procent, gevolgd door New York (16 procent) en Peking (14 procent).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 29 mei 2016

AAA-obligaties bijna uitgestorven!

De negatieve rente op obligaties van stabiele landen en multinationals is niet het enige probleem met vastrentend papier. De veiligste categorie van obligaties is bijna uitgestorven.

De negatieve rente op obligaties van stabiele landen en multinationals is niet het enige probleem met vastrentend papier. De veiligste categorie van obligaties is bijna uitgestorven.

Obligaties met een AAA-rating, de hoogst mogelijke rating bij Fitch, S&P en Moody’s, bestaat bijna niet meer. Steeds minder landen en bedrijven kunnen zulke rating vasthouden.

Vorige maand nog verloor ExxonMobil haar AAA-rating… na 67 jaar! De obligaties van het bedrijf werden in 1949 bestempeld als de veiligste die er waren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 29 mei 2016

Geschrokken door de prijsdaling in goud? Houdt rekening met seizoensinvloeden

Goud toont zich momenteel zwak. Het edelmetaal heeft last van een aansterkende dollar, gedreven door verwachtingen over een aanstaande Amerikaanse rentestijging. Naast sentiment en marktfactoren speelt er ook wat anders mee – het seizoen.

Veel beleggers zijn zich onvoldoende bewust dat goud aan seizoensinvloeden onderhevig is. Deze komen voort uit natuurlijke schommelingen aan de vraagzijde. Hierbij spelen onder andere kerstvakantie, het Indiaas trouwseizoen en het Chinees nieuwjaar mee. Deze fluctuaties zorgen voor een redelijk constante onderstroom in goudprijsontwikkeling over het jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 29 mei 2016

10 redenen dat de aandelenmarkt gaat crashen volgens Credit Suisse

Was de aandelencorrectie van augustus 2015 en februari 2016 slechts voorspel? Steeds meer grote banken worden pessimistisch over de aandelenmarkt. De enige reden dat de aandelenmarkt nog kan stijgen is omdat iedereen negatief is. Ook Credit Suisse geeft enkele forse waarschuwingen.

Op het einde van een stierenmarkt zoekt men naar excuses waarom de stijging blijft duren. De voornaamste reden lijkt nu te zijn dat het allemaal nog wel meevalt in China en dat de waardering nog redelijk is op basis van de verwachte winstcijfers voor 2017. Echter die winstcijfers gaan dan uit van een stijging van 14%. Dit zou de sterkste stijging zijn sinds 2010.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs