Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 8746 tot 8750
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

7 redenen om ontslag te nemen in 2016

Velen hebben een leven met een job om de rekeningen te betalen. In een betekenisloze werkomgeving sloffen ze van pauze tot pauze, van vakantie tot vakantie, van bureau tot pensioen. Maar we leven in een nieuwe wereld, een wereld waar opportuniteiten wachten op diegene die ze willen grijpen.

James Altucher heeft 7 redenen om vandaag nog ontslag te nemen, 7 redenen om geen job te doen die dik tegen je goesting is.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

Lehman brothers keert terug, als whisky

De Amerikaanse bank Lehman Brothers behoort dan misschien tot het verleden, maar binnenkort is het wel mogelijk om de smaak van het faillissement van de bank en de wereldwijde crisis die daarop volgde te proeven.

Er komt namelijk een Lehman Brothers whisky op de markt met de smaak “van de ups en downs” van 2008, het jaar waarin de bank failliet ging. Dat schrijft The Wall Street Journal.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

De 10 Super Bowl-advertenties die u gezien moet hebben

Het spannendste moment van de Super Bowl? De reclamepauze. Elk jaar strijden adverteerders om een plek in het meest begeerde - en duurste - reclameblok van het jaar. Miljoenen dollars worden neergeteld om de meest grappige, indrukwekkende of ontroerende spots op het grote (meer dan 100 miljoen televisiekijkers) publiek los te laten. Elk jaar wordt er reikhalzend uitgekeken naar de Super Bowl commercials. Dit zijn de 10 beste spots van dit jaar.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

Olieprijzen voorspellen? Waarom niemand dat goed kan

Klimt de olieprijs dit jaar weer naar 50 dollar per vat of zakt de olieprijs juist verder weg? Voorspellingen genoeg, maar geen enkele expert heeft de waarheid in pacht.

De olieprijs krabbelt vanaf het huidige niveau van 34 dollar per vat eind dit jaar op naar een niveau van iets meer dan 50 dollar, zo stelden analisten afgelopen week in een peiling van persbureau Reuters.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 8 februari 2016

Ravage op beurzen door zorgen over groei

De Europese aandelenbeurzen leverden maandagochtend fors in, na een vlakke openingsfase. 

Volgens handelaren maakten beleggers zich opnieuw zorgen over de groeivooruitzichten voor de wereldeconomie. De AEX in Amsterdam kende geen enkele stijger en de helft van de vijfentwintig fondsen verloor op zijn minst 2,5 procent.

Rond elf uur koerste de AEX 2,6 procent lager op 403,14 punten en daalde de Midkap 3,2 procent tot 630,14 punten. De toonaangevende indices in Londen, Frankfurt en Parijs leverden tussen 1,8 en 2,4 procent in.