EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8746 tot 8750
Geplaatst op: woensdag 30 maart 2016

Boeing schrapt 4.000 banen

De Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing gaat 4.000 banen schrappen in zijn divisie voor commerciële vliegtuigen. Het is een van de maatregelen om de kosten te verlagen in de concurrentiestrijd met de Europese rivaal Airbus.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 30 maart 2016

Dow Jones eindigt op hoogste punt dit jaar door uitspraken Fed-voorzitter

De Amerikaanse beurzen hebben positief gereageerd op de uitspraken van Fed-voorzitter Janet Yellen. De Dow Jones-index sloot 0,56 procent hoger, met 17.633,11 punten, nadat ze eerder op de dag nog gezakt was tot 17.434 punten, en eindigde zo op de hoogste stand sinds het begin van 2016.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 30 maart 2016

1 grafiek laat zien waarom de goudprijs (even) stagneert

De goudprijs stagneert al enkele weken. Dit is het signaal voor sceptische marktwaarnemers om de opmars van goud af te doen als een tijdelijk fenomeen. Nochtans is dit een normaal seizoen voor de goudprijs om minder goed te presteren. Hedge Funds manager Dan Tapiero verwacht zelfs dat de comeback van het gele edelmetaal kan duren tot $3.000.

De laatste 40 jaar, sinds goud terug legaal werd, is de maand maart gemiddeld de zwakste maand van het jaar. Na een stijging van 20% op 9 weken is het ook niet onbegrijpelijk dat even de voet van het gaspedaal wordt genomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 maart 2016

Spaar stap voor stap €100.000

De eerste €100.000 is het moeilijkste, daarna gaat alles vanzelf – dat zegt meester belegger Charlie Munger. En daar zit eigenlijk een grote waarheid in. Maar hoe geraak je aan €100.000? Dat is natuurlijk de belangrijkste vraag want op zich is €100.000 sparen niet zo moeilijk.

Geld sparen is 80% mentaliteit en 20% kennis, zegt Munger. Voor veel mensen lijkt €100.000 dan ook een onmogelijk getal om bij elkaar te sparen. Moneyunder30 legt je echter uit hoe je op enkele jaren tijd €100.000 kunt sparen zonder te leven als een monnik.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 maart 2016

Chinese beleggers duiken op goudbaren en munten

De stijging van de goudprijs sinds het begin van dit jaar valt voor een belangrijk deel toe te schrijven aan een nieuwe opleving van de Chinese goudmarkt. En het zijn dit keer geen sieraden waarvoor men in de rij staat, maar de in groot volume geproduceerde goudbaren en gouden munten.

Lees verder op Hollandgold

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs