Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 876 tot 880
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 10 juli 2017

Pakje sigaretten in Frankrijk naar 10 euro

De Franse minister van Volksgezondheid gaat roken in haar land vanaf 2018 sterk duurder maken. Een pakje sigaretten zal volgend jaar liefst 10 euro kosten.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 9 juli 2017

De grote democratieen: The game is over?

In Hamburg was de top van de G20-landen samen. Als er een politiemacht van 15.000 tot 20.000 man op de been is om enkele iconen van de “grote democratieën” te beschermen, dan lijkt het verschil tussen oorlogstijd en vredestijd bijzonder klein. Ondertussen heeft Syrië het laatste half jaar grote gebieden van IS heroverd. Op deze wijze zal het Syrische leger tegen het einde van het jaar alle belangrijke terreinen van zijn grondgebied bevrijd hebben.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 7 juli 2017

Eurozone maakt 8,5 miljard voor Griekenland vrij

De directieraad van het Europees stabiliteitsmechanisme (ESM) in Luxemburg heeft vandaag het licht op groen gezet voor de uitbetaling van een nieuwe enveloppe van 8,5 miljard euro voor Griekenland. Dat meldt het ESM in een mededeling.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 7 juli 2017

ay Dalio: Tijdperk van monetaire stimulering is voorbij

Het tijdperk waarin centrale banken de economie stimuleren loopt ten einde, zo schrijft miljardair en hedgefondsmanager Ray Dalio. Na negen jaar van bijna onbeperkte monetaire stimulering moet de wereldeconomie zich nu voorbereiden op een nieuw tijdperk, waarin centrale banken minder ondersteuning zullen geven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 juli 2017

Slimme mensen betalen hier nooit geld voor

We zijn soms zo hard bezig met geld verdienen, dat we vergeten dat we heel eenvoudig geld kunnen besparen. De wereld draait zo snel dat we al eens vergeten dat bepaalde dingen ook gratis kunnen, dat we bepaalde kosten gemakkelijk kunnen vermijden. Slimme mensen betalen dan ook nooit geld voor onderstaande 5 dingen.

De ene keer zijn het voor de hand liggende kosten, maar er zijn ook ‘verdoken’ kosten die we vaak over het hoofd zien. Rijk worden is niet alleen veel geld verdienen, maar ook zo veel mogelijk geld overhouden. Dat gaat het beste wanneer je onderstaande kosten niet meer betaalt.