EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 876 tot 880 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

Rusland levert eerste S-400 raketsystemen aan China

Rusland heeft de eerste S-400 luchtafweersystemen afgeleverd in China, zo meldt persbureau TASS. De raketsystemen werden bij Leningrad op twee schepen geladen en zijn binnen de eerder overeengekomen deadline afgeleverd in China. De levering omvat niet alleen een lanceerbasis, maar ook de bijbehorende commandopost, een radarstation en een mobiele generator. In de zomer wordt een derde schip met aanvullend materiaal voor het luchtafweersysteem verwacht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

Zijn we de democratie al voorbij?

Westerse democratieën worden van twee kanten bedreigd. Van binnenuit door de decimering van het politiek maatschappelijke middenveld en van buitenaf door de negatieve effecten van ongelimiteerde kapitaalstromen. Het is een existentiële crisis die helaas een parallel kent in de recente geschiedenis.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

Gaan cryptomunten de nieuwe betaalmiddelen worden?

We betalen met zen allen steeds meer digitaal. De bankkaart en de kredietkaart zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Toch worden ook deze betaalmiddelen bedreigt. Betalen met de smartphone of zelfs met cryptomunten wint snel aan populariteit. Maar kunnen het volwaardige betaalmiddelen worden?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

Crypto exchange Bitfinex wilt naar Zwitserland verhuizen

Handelsplatform Bitfinex, dat zijn hoofdkantoor heeft op de Britse Maagdeneilanden, is op zoek naar een nieuwe thuisbasis. Het richt zijn pijlen op het crypto-vriendelijke Zwitserland. Bitfinex is de vijfde grootste exchange ter wereld, op basis van het dagelijkse handelsvolume. De verhuis van zulke grote exchange kan andere grote crypto bedrijven aansporen hetzelfde te doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

Vier bestuurders Zuid-Korea gearresteerd in zaak rond cryptomunten

In Zuid-Korea zijn vier bestuurders van twee handelsplatformen voor cryptomunten gearresteerd op verdenking van miljoenenverduistering. Het gaat onder meer om de topman van Coinnest, het op vier na grootste handelsplatform voor digitale valuta's in Zuid-Korea.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs