EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
38
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8756 tot 8760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 april 2016

Vanaf vandaag bestaat er een muntstuk van 5 euro

Betalen met een muntstuk van 5 euro, het kan vanaf vandaag. Duitsland brengt 2,25 miljoen munten van €5 in omloop. Deze munten zijn geldig als betaalmiddel, al is de kans groot dat het zal dienen als verzamelmunt. De munt heeft een blauwe middenring, speciaal van kunststof om 2 metalen ringen met elkaar te verbinden

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 april 2016

Centrale banken kunnen niet zonder komen te zitten

De Europese Centrale Bank (ECB) publiceerde 10 dagen geleden een research paper getiteld “Profit distribution and loss coverage rules for central banks”. Daarin wordt droogjes geschetst hoe centrale banken omgaan met winst en verlies en hoe die winsten en verliezen worden uitgekeerd aan aandeelhouders van centrale banken. Dit betreft meestal de staat waar de centrale bank is gevestigd.

Zoals bekend is de ECB begin deze maand begonnen met het verhogen van het opkoopbeleid a 80 miljard euro per maand. Sommigen maken zich druk over de mogelijke verliezen die de centrale bank zou kunnen maken op die aankopen. Voor zij die zich daar druk over maken maakt het paper veel duidelijk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 april 2016

Deutsche Bank bekent: zilver werd gemanipuleerd

Enkele futurehandelaren hadden het in 2014 helemaal gehad met de aanhoudende manipulaties van de goud- en zilvermarkt en daagden enkele bullionbanks voor de rechter.

Enkele futurehandelaren hadden het in 2014 helemaal gehad met de aanhoudende manipulaties van de goud- en zilvermarkt en daagden enkele bullionbanks voor de rechter.

Veel verwacht je er dan niet meer van, totdat plots het bericht opduikt dat Deutsche Bank een schikking heeft getroffen in deze zaak.

Dat wordt hier interessant!

En maak alvast de popcorn maar gereed want Deutsche Bank heeft als onderdeel van de schikking beloofd om actief mee te werken aan het blootstellen van de rest.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 april 2016

Deutsche Bank erkent manipulatie goud- en zilverprijs

Deutsche Bank heeft een schikking getroffen voor het manipuleren van de zilverprijs, zo schrijft Reuters. Ook geeft de bank toe dat de goudprijs jarenlang door een klein groepje banken gemanipuleerd werd, waaronder Deutsche Bank. Daarmee krijgen zilverbeleggers eindelijk hun gelijk, nadat ze jaren door de Amerikaanse toezichthouder aan het lijntje gehouden werden. Ook opvallend is dat Deutsche Bank de aanklagers gaat helpen, door meer informatie te delen over andere banken.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 15 april 2016

China ziet explosieve toename slechte leningen

Het aantal slechte leningen op de balans van Chinese banken is de afgelopen jaren explosief toegenomen, zo blijkt uit een nieuw rapport van de Australische centrale bank. Sinds 2010 groeide het totaalbedrag aan slechte leningen namelijk van 400 miljard naar meer dan 1,2 biljoen yuan. Ook valt op dat het bedrag aan slechte leningen steeds sneller lijkt toe te nemen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs