EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8766 tot 8770 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Steeds meer huurders komen moeilijk rond

Voor steeds meer huurders is het moeilijk om elke maand de huur en andere kosten voor levensonderhoud op te brengen. 

Een half miljoen huurders (18 procent) kan met moeite aan de verplichtingen voldoen. Sinds 2012 is dit met 5 procent gestegen. Dat blijkt uit donderdag gepubliceerde cijfers van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Rabobank voegt zicht bij doemdenkers: ‘snel’ nieuwe beurscorrectie

Analisten van Rabobank verwachten ‘snel’ een nieuwe correctie op de aandelenmarkten doordat beleggers hun geloof verliezen in de centrale banken.

Het vertrouwen in de gunstige effecten van het soepele geldbeleid door centrale banken vervliegt. Beleggers varen er niet meer blind op dat, als waarderingen van beleggingen oplopen, de economie automatisch een tandje bijschakelt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Nederlandse huizenprijzen stijgen harder dan Europese

Het aantal woningverkopen in Nederland komt volgend jaar waarschijnlijk in de buurt van het recordniveau van 2006. Dat verwacht het economisch bureau van ABN Amro. De economen van de bank zijn een stuk optimistischer dan eind vorig jaar. Ze voorspellen voor dit jaar 10 procent meer verkochte huizen en voor 2017 een plus van 5 procent. Een kwartaal geleden gingen de economen nog uit van toenames van 5 en 2,5 procent.

Huurverhogingen maken het huren van een huis minder aantrekkelijk. Daardoor geven inmiddels meer mensen de voorkeur aan het kopen van een woning. De huizenprijzen stijgen dit jaar naar verwachting met 4 procent en volgend jaar met 3 procent. De prijsstijging wordt wel deels geremd doordat de overheid de hypotheeknormen heeft aangescherpt. ABN-econoom Philip Bokeloh:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Spaargeld vlucht in contant geld bij negatieve rente

Bij een negatieve rente haalt een op de drie spaarders geld van de bank om het als contant geld te kunnen bewaren. Dat blijkt uit een enquête die de Autoriteit Financiele Markten (AFM) hield onder haar eigen consumentenpanel. Een op de vijf respondenten zal het spaargeld in dat geval gebruiken om te gaan beleggen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Bank of Japan bezit een derde van Japanse staatsschuld

De staatsschuld van Japan is nu al voor een derde deel in handen van de Bank of Japan en door het opkoopprogramma van de centrale bank zal dat percentage alleen maar verder toenemen. Maar er dreigt tegelijkertijd een tekort aan schuldpapier te ontstaan, omdat ook banken, pensioenfondsen en verzekeraars verplicht zijn het schuldpapier als onderpand aan te houden.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs