EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8776 tot 8780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Column Kees de Kort | Much ado about nothing

BNR-macro-econoom Kees de Kort verbaast zich over al het lawaai rond startups, want zo veel wordt er niet in geïnvesteerd. "Het is heel klein."

BNR-macro-econoom Kees de Kort verbaast zich over al het lawaai rond startups, want zo veel wordt er niet in geïnvesteerd. "Het is heel klein."

Als het woord startup valt, slaat Kees de Kort steevast aan. "Startuuuuuuups! Kansen, opportunities, disruption! Dan zou je toch zeggen: daar wil iedereen bij zijn!"

Maar niets is minder waar. Private financiers hebben in de eerste drie maanden van dit jaar aanzienlijk minder geld in Nederlandse start-ups gestoken dan in het laatste kwartaal van vorig jaar. Ging het in de laatste drie maanden van 2015 nog om een bedrag van 86 miljoen euro, in de afgelopen periode was dat 69 miljoen euro. Dat meldt accountants- en adviesfirma KPMG op basis van cijfers van Startup Juncture.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Kopen India en China echt zoveel goud?

Vaak wordt er gezegd dat China en India echt de koplopers zijn wat betreft het inkopen van goud. De statistieken die op het internet voorhanden zijn maken inderdaad duidelijk dat de Chinezen en Indiërs gek zijn op het gele edelmetaal. Daarnaast is het nog maar de vraag of de cijfers over de Chinese import van goud wel betrouwbaar zijn. De kans is namelijk groot dat de Chinezen in werkelijkheid nog meer goud importeren.

Een grafiek afkomstig van ValueWalk laat echter ook de andere kant van het verhaal zien. Op basis van de groei van de economie in beide landen kunnen we namelijk zien dat de Chinezen en Indiërs steeds minder goud beginnen in te kopen. Vooral de daling in India, als percentage van het bruto binnenlands product, is opmerkelijk te noemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Negatieve spaarrente? Dan stopt een derde van de spaarders geld in een kluis

Wat doen spaarders als banken op grote schaal ‘negatieve rentes’ zouden doorberekenen? Eén op de drie overweegt spaargeld van de bank te halen.

Wat doen spaarders als banken op grote schaal ‘negatieve rentes’ zouden doorberekenen? Eén op de drie overweegt spaargeld van de bank te halen.

Banken die geld stallen bij de Europese Centrale Bank (ECB), leven in een omgekeerde wereld: ze moeten rente betalen. De ECB wil banken zo stimuleren om geld uit te lenen aan consumenten en bedrijven om zo de economische groei en de inflatie aan te jagen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Steeds meer huurders komen moeilijk rond

Voor steeds meer huurders is het moeilijk om elke maand de huur en andere kosten voor levensonderhoud op te brengen. 

Een half miljoen huurders (18 procent) kan met moeite aan de verplichtingen voldoen. Sinds 2012 is dit met 5 procent gestegen. Dat blijkt uit donderdag gepubliceerde cijfers van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 april 2016

Rabobank voegt zicht bij doemdenkers: ‘snel’ nieuwe beurscorrectie

Analisten van Rabobank verwachten ‘snel’ een nieuwe correctie op de aandelenmarkten doordat beleggers hun geloof verliezen in de centrale banken.

Het vertrouwen in de gunstige effecten van het soepele geldbeleid door centrale banken vervliegt. Beleggers varen er niet meer blind op dat, als waarderingen van beleggingen oplopen, de economie automatisch een tandje bijschakelt.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs