EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8781 tot 8785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Zilveren munten niet aan te slepen bij Perth Mint

De zilveren Kangaroo munten van het Australische munthuis zijn niet aan te slepen in de Verenigde Staten, zo schrijft de Wall Street Journal. Deze nieuwe beleggingsmunt, die vorig jaar gelanceerd werd als goedkoper alternatief voor de Canadese Maple Leaf en de Amerikaanse Silver Eagle, blijkt goed in de smaak te vallen bij beleggers wereldwijd.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Is goedkoop pond goed nieuws voor citytrip naar Londen?

Nu het Britse pond door de Brexit naar ongekende dieptes tuimelt, lijken er interessante tijden aan te breken voor toeristen. Een citytrip naar Londen of een reisje naar Engeland, Wales of Schotland lijken plots veel aantrekkelijker. En op korte termijn is dat ook het geval. Maar op lange termijn wordt reizen naar het Verenigd Koninkrijk mogelijk veel minder aantrekkelijk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Boris Johnson meteen overhoop met EU over uittredingsprocedure, Schotten roeren zich

Brexit-voorstander Boris Johnson is een grote kanshebber voor de opvolging van David Cameron als premier. Johnson probeerde vrijdag middelpuntvliedende krachten in het Verenigd Koninkrijk de kop in te drukken. En passant bleek ook dat Johnson geen snelle uittreding wil uit de Europese Unie.

In reactie op de uitslag van het EU-referendum, waarbij de Britten in meerderheid kozen voor een vertrek uit de EU, stelde Johnson: “Dit betekent niet dat Verenigd Koninkrijk minder verenigd is, noch dat het minder Europees zal zijn.”

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Brexit? Nee, Nexit! Nederland is het volgende land dat de EU gaat verlaten

Nu de Britten de EU gaan verlaten, buitelen de voor- en tegenstanders van een Nexit referendum over elkaar en de media is hier momenteel driftig over aan het schrijven.

Wij hebben de belangrijkste artikelen geselecteerd:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Historische vergissing

De Britten gaan ongelofelijk veel spijt krijgen van hun Brexit, betoogt BNR-macro-econoom Kees de Kort. Groot-Brittannië gaat volgens hem een diepe recessie in.

De Britten gaan ongelofelijk veel spijt krijgen van hun Brexit, betoogt BNR-macro-econoom Kees de Kort. Groot-Brittannië gaat volgens hem een diepe recessie in.

'De Britten hebben een historische vergissing begaan', zegt De Kort. 'Ze gaan er on-ge-lofelijk veel spijt van krijgen.'

Brexit, zegt hij, heeft alleen maar negatieve consequenties. 'Die politieke partijen zijn verdeeld, niet tussen de partijen, maar door de partijen heen. Er moet als het ware een nieuw politiek landschap komen. Dus: allemaal onzekerheid. En allemaal onzekerheid betekent dat het Engelse publiek en Engelse bedrijven op hun handen gaan zitten. Want als je niet weet wat er gaat gebeuren, word je voorzichtig en doe je niks. Dus die Engelsen staan aan de vooravond - ik denk dat het snel gaat - van een hele diepe recessie.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs