EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 881 tot 885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Rusland wil spoedzitting VN Veiligheidsraad

Rusland heeft het initiatief genomen voor een nieuwe spoedzitting van de VN Veiligheidsraad om te praten over de laatste bedreigingen voor de internationale vrede en veiligheid. De spoedbijeenkomst, die afgelopen weekend door Rusland werd aangevraagd, zal vanmiddag om 15:00 plaatsvinden in het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York (21:00 Nederlandse tijd).

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Israëlische gevechtsvliegtuigen voeren aanval uit op Syrische luchtbasis

Twee Israëlische F-15 gevechtsvliegtuigen hebben een aanval uitgevoerd op de Syrische T-4 luchtbasis in de buurt van Homs, zo meldt het Russische Ministerie van Defensie. Er werden in totaal acht raketten afgevuurd, waarvan er vijf onderschept konden worden voordat het doel geraakt werd. In een verklaring zei het Russische Ministerie van Defensie dat de Israëlische gevechtsvliegtuigen vanuit Libanon opereerden en niet boven het Syrische luchtruim geweest zijn.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Crypto trading? Dat is dan 50.000 dollar aub…

Eén enkele trade in crypto heeft een kantoorbediende uit Californië financieel geruïneerd, naar eigen zeggen. De Amerikaanse belastingdienst IRS verraste hem onlangs met een aanslag ter hoogte van zijn jaarinkomen – 50.000 USD! Zo kan crypto trading je zomaar duur komen te staan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Gaat miljardair Georges Soros investeren in crypto?!

Een vreemde plotwending, het investeringsfonds van miljardair George Soros maakt zich klaar om te investeren in cryptomunten. In januari zei Soros nog dat crypto slechts een bubbel was die ging knappen. En nu is hij zijn Soros Fund Management klaar aan het stomen om de cryptomarkt te betreden. Komt het doordat de munten momenteel goed gewaardeerd zijn?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Golf, vastgoed en make-up: dit is hoeveel geld Donald Trump verdient

Een president moet transparante geldstromen hebben, en dat geldt ook voor Donald Trump. Op een inkomensaangifte uit 2016 kunnen we dan ook perfect zien hoe veel geld Trump elk jaar op z'n rekening mag schrijven. Zo'n 450 miljoen dollar passeert er elk jaar bij de familie Trump, maar daar is ook Melania's niet geringe inkomen bijgerekend.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs