EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8816 tot 8820 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 5 juni 2016

Koersalarm: Bitcoin koers gaat door de 500 euro grens

Koersnieuws gaat snel vervelen maar toch: het passeren van de 500 euro grens blijft een nieuwswaardig momentje voor een zichzelf beetje respecterende bitcoin-site. Gaan we verder omhoog of binnenkort weer naar beneden? we houden het in ieder geval voor je in de gaten.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 5 juni 2016

Klanten Deutsche Bank kunnen niet aan hun geld

Deutsche bank kampt in Duitsland met zware technische problemen. Heel wat klanten klagen dat ze niet aan hun geld kunnen, of niet kunnen betalen in de winkel, restaurant of tankstation. Het probleem ligt bij de online-overschrijvingen: sinds 1 juni worden de overgeschreven bedragen plots verdubbeld. Volgens de bank zal alles automatisch worden rechtgezet, maar dat belet niet dat heel wat bankkantoren vandaag uitzonderlijk de deuren langer openhouden om klanten bij te staan. De technische problemen zouden tegen zaterdag opgelost moeten zijn.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 5 juni 2016

De wereld telt 250 miljoen beveiligingscamera’s… het ergste moet nog komen

Er zijn wereldwijd nagenoeg 250 miljoen bewakingscamera’s operationeel. De meeste mensen zijn zich zelfs niet meer bewust van hun aanwezigheid, die wordt aanvaard omdat de technologie toch nagenoeg geen enkele impact heeft op het dagelijkse leven, maar dat zou door de vooruitgang van gezichtsherkenning volgens auteur Tarun Wadhwa in de toekomst kunnen veranderen.

Wadhwa wijst er daarbij op dat het snel mogelijk zal worden om met een camera en de geschikte software de identiteit van iedereen te achterhalen. Wanneer gezichtsherkenning mainstream wordt, moeten volgens de auteur belangrijke implicaties voor de privacy worden verwacht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 5 juni 2016

Chili heeft zo veel zonne-energie dat er niet voor moet worden betaald

Zonnekracht heeft in Chili de voorbije periode een bijzonder snelle groei gekend, waardoor de energie uiteindelijk gratis moest worden weggeschonken. Dat heeft het persbureau Bloomberg gemeld.

Zonnekracht heeft in Chili de voorbije periode een bijzonder snelle groei gekend, waardoor de energie uiteindelijk gratis moest worden weggeschonken. Dat heeft het persbureau Bloomberg gemeld.

Dat betekent uiteraard goed nieuws voor de consument, maar het persbureau waarschuwt dat de gratis elektriciteit zware consequenties heeft voor de uitbaters van de energiecentrales en de ontwikkelaars van nieuwe elektrische infrastructuur.

“In een aantal Chileens regio’s werden tijdens de eerste vier maanden van dit jaar al 113 gratis energiedagen geteld,” zegt Bloomberg. “Daarmee zal waarschijnlijk het record van vorig jaar, toen over twaalf maanden 192 gratis dagen werden geteld, worden overtroffen.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 5 juni 2016

Zwitsers stemmen zondag over 'gratis' basisinkomen voor iedereen: wat zou jij doen?

Zondag is het zover. Dan gaan de Zwitsers als eerste land ter wereld stemmen over een gewaarborgd basisinkomen voor iedereen. Het gaat dan over een maandloon van ongeveer 2.250 euro voor alle burgers, of je nu werkt of niet. De kans dat een meerderheid het principe goedkeurt, is minimaal. Maar de primeur om erover te stemmen is op zich al baanbrekend, vindt Basic Income Switzerland.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs