EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8821 tot 8825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

De Balkanisering van Europa is ingezet

De EU heeft het proces ingezet dat zal leiden tot de Balkanisering van het continent, schrijft auteur Paolo Rumiz in de krant La Repubblica (betaalde toegang): “Wat is dat geluid van slagbomen die worden neergelaten, van omheiningen die worden opgetrokken, van sleutels die in hun slot vallen en van krakende poorten die worden gesloten?

Overal in Europa kan je het horen, van Groot-Brittannië tot Griekenland, van Catalonië tot aan de Russische grens.

Wat is die banalisering van ons taalgebruik? De verspreiding van brutale alternatieven achter onschadelijk klinkende IT-achtige woorden als ‘In/Out’, of ‘Leave/Remain’?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Miljonair worden in 7 stappen

Miljonair worden, wie wil dat nu niet? Volgens self-made miljonair Daniel Ally kan iedereen miljonair worden. Het enige dat je moet doen is een stappenplan volgen. Dit stappenplan bestaat uit 7 eenvoudige regels.

Ben jij klaar om miljonair te worden?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

ECB herstelt financiering aan Griekse banken

Griekse banken kunnen eind deze maand weer aanspraak maken op goedkope leningen van de Europese Centrale Bank (ECB). De beleidsmakers in Frankfurt gaven woensdag hun goedkeuring voor het opnieuw instellen van bepaalde minimumeisen, waardoor Grieks schuldpapier opnieuw als onderpand kan worden gebruikt bij het aangaan van leningen bij de centrale bank.

De zogeheten waiver die dit regelt, was in februari vorig jaar ingetrokken toen de spanningen tussen de Griekse overheid en schuldeisers hoog opliepen. Sindsdien konden Griekse banken alleen minder voordelige noodleningen aangaan bij de ECB.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

Wereldwijde wapenverkopen in de lift door Saudische wapenimport

Een golf aan wapenaankopen door Saudi-Arabië droeg in 2015 bij aan een stijging van meer dan tien procent in wereldwijde wapenhandel.

Een golf aan wapenaankopen door Saudi-Arabië droeg in 2015 bij aan een stijging van meer dan tien procent in wereldwijde wapenhandel.

De waarde van globale wapenhandel is in 2015 opgeklommen naar het recordbedrag van $65 miljard, een stijging van $6,6 miljard ten opzichte van 2014. Dit is de grootste jaarlijkse stijging in het afgelopen decennium. Zo bericht het Global Defense Trade Report van consultancybureau IHS. Met dit onderzoek zijn defensietrends in kaart gebracht in 65 verschillende landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016

De nieuwe zijderoute: Europa en China verbinden met de supersnelle hyperloop

Het is een gek, maar misschien ook wel briljant idee: een trein laten rijden in een buis waarin ideale omstandigheden worden gecreëerd, zodat duizelingwekkende snelheden gehaald kunnen worden. Hyperloop One wil Europa en China verbinden met zo’n hyperloop.

Het Amerikaanse bedrijf Hyperloop One heeft een contract getekend met de stad Moskou om daar een hyperloop te bouwen, schrijft persbureau Reuters.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs