EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8821 tot 8825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 mei 2016

Grote beleggers storten zich massaal op goud

De afgelopen jaren heeft de goudsector het niet bepaald gemakkelijk gehad. Zo hebben de meeste goudmijnaandelen de afgelopen jaren hun beurswaarde in een rap tempo zien verdampen. Sinds het begin van dit jaar is de goudsector echter bezig met een inhaalslag. En deze inhaalslag heeft er voor weten te zorgen dat steeds meer beleggers beginnen te geloven in de goudsector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 mei 2016

Deze 7 dingen maken het verschil tussen rijk en arm

Bestseller auteur Thomas C. Corley spendeerde 5 jaar van zijn leven tussen de rijken en armen om te ontdekken wat het verschil tussen rijk en arm is (buiten het geld). Hij kwam er achter dat er vooral een groot verschil zitten tussen enkele simpele dagelijkse gewoontes.

Corley praat dan ook over ‘rijke gewoontes’ en ‘arme gewoontes’. Dagdagelijkse gewoontes kunnen dus het verschil maken tussen succesvol of onsuccesvol, tussen rijk en arm. Er is natuurlijk geen garantie, maar als je ambitie hebt om rijk te worden, schaadt het niet om onderstaande ‘arme gewoontes’ om te ruilen voor ‘rijke gewoontes’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 mei 2016

3 dingen die jongeren NU moeten doen voor een gelukkig pensioen

Je pensioen is met nog 30 of 40 jaar ver weg, dus je moet er niet van wakker liggen, niet? Verkeerd! Dit is juist het beste moment om er iets aan te doen. Nu kleine stapjes zetten kan immers een immens verschil maken om later met een mooi kapitaal te genieten van je welverdiende rust.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 mei 2016

Appartement te koop in New York voor … $250 miljoen

De globale vastgoedmarkt wordt met de dag gekker. Naast de race om het hoogste gebouw ter wereld lijkt er ook wel een race te bestaan om het duurste appartement ter wereld. In New York komt er een appartement op de markt voor … $250 miljoen – en het moet zelfs nog gebouwd worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 mei 2016

Steeds meer Belgen kunnen hypotheek niet tijdig aflossen

Het aantal kredietnemers met minstens één achterstallig uitstaand contract is in april weer toegenomen. Dat blijkt uit de cijfers van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs