Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 8841 tot 8845
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 januari 2016

10 Tips van de man die 16 jaar lang multi-miljonairs hielp hun geld te beheren

Miljonair of zelfs miljardair worden, vele dromen ervan – weinige realiseren het. Nochtans kan iedereen rijk worden. Jeff Ladouceur spendeerde 16 jaar tussen succesvolle multimiljonairs en hij beheerde hun geld. Hij weet dus als geen ander hoe je een fortuin kan opbouwen en behouden.

Jeff leerde dat de meeste rijke mensen hun leven lang bezig zijn met de beste te worden in wat ze doen. Ze gebruiken hun talenten en hun succes om een fortuin te bouwen, te voeden en te beschermen.

Jeff Ladouceur leerde deze 10 tips van de meesters der rijkdom.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 januari 2016

“Kredietcrisis kan uitgroeien tot de grootste crisis uit de mensheid”

Veel mensen beseffen het nog niet, maar na de kredietcrisis van 2008-09 staan we aan de vooravond van de grootste crisis uit de mensheid. Je denkt misschien, ‘ja, ja – dat zal wel.’ Maar dat dachten ze in de jaren ’20 ook, vlak voor de (tot nu toe) grootste crisis uit de mensheid met de Grote Depressie.

Mike Maloney en Harry Dent zijn 2 van ’s werelds beste experts op het gebied van economische cyclussen en zij voorspellen het einde van een nieuwe cyclus die zal eindigen met de grootste crisis uit de mensheid.

Wat we gezien hebben met de kredietcrisis is niets in vergelijking met wat er ons nog te wachten staat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 januari 2016

Fiat verliest 10 procent op beurs Milaan na leugens over verkoopcijfers VS

Het aandeel van Fiat Chrysler Automobiles (FCA) heeft meer dan 10 procent verloren op de beurs van Milaan. Volgens Automotive News heeft de Italiaans-Amerikaanse autobouwer zijn verkoopcijfers in de Verenigde Staten vervalst. Het aandeel zakte deze middag tot 6,665 euro.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 januari 2016

Nu ook Renault-schandaal: aandeel stort in

Het aandeel van de Franse autobouwer Renault is vandaag plots ingestort na berichten over huiszoekingen die mogelijk verband houden met fraude bij uitstoottesten. Het aandeel was kort na de middag 20 procent van zijn waarde verloren. Beleggers dumpen ook andere autobouwers.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 14 januari 2016

RBS: Daling olieprijs rampzalig voor high-yield obligaties

Kredietanalist Alberto Gallo van de Royal Bank of Scotland zegt in een gesprek met Bloomberg dat de daling van de olieprijs grote gevolgen zal hebben voor de Amerikaanse high-yield obligatiemarkt. Hij zegt dat een toename van het aantal faillissementen in de VS door de daling van de olieprijs vrijwel onvermijdelijk is geworden.