EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8841 tot 8845 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 10 mei 2016

Steeds meer Belgen kunnen hypotheek niet tijdig aflossen

Het aantal kredietnemers met minstens één achterstallig uitstaand contract is in april weer toegenomen. Dat blijkt uit de cijfers van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 mei 2016

Goudreserves China stijgen verder

De goudreserves van China zijn vorige maand wederom gestegen. De Cntrale Bank van China kocht.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 10 mei 2016

Olie: waar het om draait

Ik ga in deze post proberen een licht te werpen op hoe ik denk over de olie markt, en hoe ik denk dat deze zich verder gaat ontwikkelen prijsgewijs.

Ik ga in deze post proberen een licht te werpen op hoe ik denk over de olie markt, en hoe ik denk dat deze zich verder gaat ontwikkelen prijsgewijs.

U kent vast wel de uitdrukking: “a picture says more than a thousand words”, oftewel vrij vertaald: een afbeelding – of in dit geval een grafiek – kan een enorm grote hoeveelheid informatie bevatten.

EEN BLIK TERUG IN DE TIJD - Laat ons dus eens beginnen met een grafiek van 20 jaar om een beetje een historisch perspectief te krijgen van hoe het verlopen is met de prijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 mei 2016

Kees de Kort: De terugval van Europa

De financiële problemen van Griekenland laaien weer op. Maar eigenlijk staat heel Europa er niet best voor, zegt macro-econoom Kees de Kort.

“Op allerlei plaatsen in Europa zijn onzekerheden en twijfel zichtbaar door verschillende problemen: de vluchtelingencrisis, Brexit, Spanjeverkiezingen, noem maar op. Het gevolg is dat men het rustig aan gaat doen. Je gaat op je handen zitten en afwachten wat er gaat gebeuren”.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 mei 2016

'TTIP levert Nederland tot 2 procent extra economische groei op'

Het vrijhandelsverdrag van de Verenigde Staten en de Europese Unie (TTIP) kan een positief effect hebben op de Nederlandse economie. 

Het vrijhandelsverdrag van de Verenigde Staten en de Europese Unie (TTIP) kan een positief effect hebben op de Nederlandse economie. 

Als het omstreden verdrag er komt, dan kan het zorgen voor 0,2 tot 2 procent extra economische groei in Nederland, concludeert het Centraal Planbureau (CPB) in een dinsdag gepubliceerd literatuuronderzoek.

Daarnaast zorgt TTIP voor 3 tot 15 procent lagere handelskosten, zo blijkt volgens het CPB uit meerdere onderzoeken naar de mogelijk gevolgen van het verdrag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs