Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 8861 tot 8865
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zaterdag 27 februari 2016

The Bitcoin report #36: Interview met de CEO van de Trezor wallet

Deze week een interview met de CEO van Satoshilabs: Alena Vranova. 

Satoshilabs is de maker van de veiligse Bitcoin hardware wallet genaamd de "Trezor". 

Er wordt gepraat over de werking van deze hardware en de toekomstige toepassingen van deze hardware wallet. 

Op korte termijn zul je via de trezor een complete wachtwoorddatabase kunnen bijhouden, waarmee je zonder wachtwoord op websites kunt inloggen. 

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 27 februari 2016

Deutsche Bank "tijd om goud te kopen"

Deutsche Bank is net als de ABN AMRO gedraaid van negatief naar positief wat betreft beleggen in goud. De bak ziet de goudprijs naar....

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Hoe de lage olieprijs Warren Buffett pijn doet

Bij het doorpluizen van de cijfers van Berkshire zal dit weekend veel aandacht uitgaan naar één onderwerp: olie. Buffetts bedrijf is op verschillende manieren kwetsbaar voor de lage olieprijs, zo signaleert zakenkrant The Wall Street Journal.

Zo is er de deelneming in de Amerikaanse spoorwegmaatschappij BNSF Railway die olie en andere bulkproducten vervoert. BNSF was in 2014 goed voor ongeveer een vijfde van de winst van Berkshire, maar is gevoelig voor afnemende groei van grondstoftransporten als gevolg van lagere olieprijzen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Een 24-jarige miljonair vertelt zijn 7 regels tot succes

Iedereen heeft zijn eigen manier om rijk te worden. Maar opvallend genoeg zijn er veel gelijkenissen tussen de miljonairs. Geld komt niet vanzelf. Er is altijd wel een beetje geluk mee gemoeid, maar geluk kan je afdwingen door bepaalde regels te volgen.

Daniel Ally was al miljonair op zijn 24e. Volgens hem had dat te maken met onderstaande 7 regels die hij steeds in acht nam.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 februari 2016

Volgende halte voor goud: $1.400

De goudprijs kende een parabolische start van 2016 met een stijging van bijna $200 op enkele weken. Nu consolideert de goudprijs deze winst. Een top-analist omschrijft goud als een superheld in turbulente beurstijden. Wanneer de turbulentie aanhoudt, kan de goudprijs nog door stijgen tot $1.400.

Terwijl Goldman Sachs zijn klanten aanraadt om goud te verkopen, blijft de prijs goed standhouden boven $1.200 en daalt de kans op een renteverhoging door de Federal Reserve in maart van 50% naar 10%. Dit ondersteunt een verdere stijging van het gele edelmetaal.