EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8861 tot 8865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

Hoe saai beleggen jou rijk kan maken

Om miljonair te worden, moet je denken als een miljonair. Dit betekent ook dat je moet beleggen als een miljonair. Er zit niet zo heel veel verschil tussen de beleggingen van een particuliere belegger en de beleggingen van een miljonair, maar toch presteren de rijke mensen veel beter. Hoe komt dat?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

Mario Draghi ongeloofwaardig in EU-parlement

Mario Draghi kwam dinsdag naar het EU-parlement in Brussel voor de ‘monetaire dialoog’. Enkele keren per jaar komt de baas van de Europese Centrale Bank dan langs in het comité voor Economische en Monetaire Zaken om de toestand in de Eurozone te bespreken.

Dit keer stond een bijkomend punt op de agenda. Wat als het tot een Brexit komt, aanstaande donderdag? Wat zijn de gevolgen voor de euro, de kapitaalmarkten en de banken?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

De 5 rijkste vrouwen ter wereld

2015 was geen goed jaar voor vrouwelijke dollarmiljardairs. Hun aantal daalde tot 190, vergeleken met 197 een jaar eerder. Vrouwen vormen amper 10% van ‘s werelds 1.810 miljardairs. 6 vrouwelijke miljardairs overleden, nog eens 31 zagen hun fortuin onder het miljard dollar slinken. 27 vrouwen maken voor het eerst hun opwachting in de miljardairslijst en 3 namen hun plaats opnieuw in nadat ze er de voorbije jaren uit waren verdwenen. Dit zijn ‘s werelds 5 rijkste vrouwen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

Poetin: We zijn voorgelogen over het raketschild

Volgens de Russische president Poetin werd Rusland voorgelogen toen de Amerikanen zeiden dat het raketschild bedoeld was om een nucleaire dreiging uit Iran tegen te houden. Volgens hem bestaat deze dreiging niet in werkelijkheid, maar alleen in de berichtgeving van Westerse media. Hij verwijt journalisten dat ze niet kritisch genoeg geweest zijn ten aanzien van het raketschild en de valse voorwendselen waaronder deze gebouwd werd.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

Is goud momenteel betere keuze dan goudmijnaandelen?

De goudprijs zal een verslechtering van de economische en politieke onzekerheid sneller weerspiegelen dan de koersen van goudmijnbedrijven en daarom gaat de voorkeur uit naar het edelmetaal in plaats van naar het aandeel. Dat schrijven analisten James Butterfill en Aneeka Gupta van ETF Securities in een nieuw rapport getiteld 'Gold to outshine gold miners’.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs