EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8866 tot 8870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 juni 2016

90% van je inkomen sparen? Deze Google-werknemer doet het

De 23-jarige Brandon heeft een bijzonder spaarzame leefgewoonte. Hij woont in een vrachtwagen op de parking van zijn werkgever, Google. Op deze manier slaagt hij er in om 90% van zijn inkomen na belastingen te sparen. Dit is een bijzonder verhaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 juni 2016

Brexit: Britten wisselen ponden voor euro

In het financiële centrum van Londen staan mensen in de rij om hun Britse ponden om te wisselen voor euro’s en dollars. Het is ironisch dat Britse spaarders, die vandaag stemmen over een vertrek uit de Europese Unie, meer vertrouwen hebben in de euro dan in hun eigen munt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 23 juni 2016

Brexit: Gaat Verenigd Koninkrijk in de uitverkoop?

Vandaag gaan de Britten naar de stembus om aan te geven of ze wel of niet lid willen blijven van de Europese Unie. In de slag om de gunst van de kiezer valt het op dat het blijven-kamp de kiezer probeert te paaien met louter economische argumenten. In hoeverre zijn die argumenten gegrond?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

Populariteit Bitcoin baart zorgen

Een groep Amerikaanse toezichthouders maakt zich zorgen dat de toenemende populariteit van de bitcoin en andere digitale valuta's de financiële stabiliteit in gevaar kan brengen. Het is de eerste keer dat de club potentiële risico's van het 'internetgeld' zo expliciet aankaart. Dat schrijft zakenkrant Financial Times vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 22 juni 2016

Waarom willen de Duitsers zo veel cash geld?

Duitsers zijn zot op cash geld en ze hebben daar een heel goede reden voor. Ruim 80% van alle geldtransacties in Duitsland gebeurt met cash geld. Maar daar blijft het niet bij, ook steeds meer Duitse banken en bedrijven zijn op zoek naar eurobriefjes en –munten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs