Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 8866 tot 8870
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

Noord-Korea niet langer welkom op economische top

Noord-Korea is niet langer welkom op het jaarlijkse World Economic Forum (WEF). De organisatie trekt de uitnodiging aan het land in vanwege de ondergrondse kernproef die Pyongyang vorige week naar eigen zeggen heeft uitgevoerd.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

Albert Edwards: Aandelenmarkt VS kan 75% dalen

Econoom Albert Edwards van Société Générale voorziet een nieuwe recessie in de Verenigde Staten die gepaard kan gaan met een koersdaling van 75% voor de Amerikaanse aandelenmarkt. Hij ziet donkere wolken boven de economie vanwege de zeer zwakke cijfers over de industriële productie in de Verenigde Staten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

Griekenland ziet na 33 maanden prijzen opnieuw stijgen

Na 33 opeenvolgende maanden zitten de prijzen in Griekenland voor het eerst opnieuw in de lift. Dat is een indicatie dat het land uit de deflatie raakt en dat de economie opnieuw aantrekt.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

De blocksize soap heeft weer een nieuwe aflevering genaamd: Bitcoin Classic

We hebben het hier op bitcoinspot.nl al eens gehad over de blocksize discussie. Heel in het kort gaat het erom dat er meer Bitcoin transacties per seconde verwerkt moeten kunnen worden om de groei van het netwerk op te vangen. Het is alleen de manier waarop waar men het niet over eens lijkt te kunnen worden. De nieuwste toevoeging aan de discussie is de Bitcoin Classic client van ,onder andere, Gavin Andresen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 januari 2016

Succesvolle mensen leerden dit toen ze nog jong waren

Succes komt niet vanzelf en het komt ook niet van de ene op de andere dag. Succes heeft een bepaalde mindset nodig, doorzetting en hard werken. Simpelweg succes willen is niet voldoende. Succes is als een muis in een pot met room die spartelt totdat de room boter wordt en er uit kruipt.

Het beste dat je kan doen om succesvol te worden, is zo vroeg mogelijk beginnen. De ideale periode is je jonge jaren tussen 20 en 30. Je zit nog vol energie, je hebt tijd en je kan van je fouten leren. Waarschijnlijk zal niet iedereen je even serieus nemen, maar in feit is dat hun probleem. Later zullen ze wel anders piepen.

Enkele van de meest succesvolle mensen van vandaag leerden onderstaande ervaringen toen ze nog jong waren wat hen een enorme voorsprong gaf op hun leeftijdsgenoten. En door dat verschil staan ze vandaag waar de rest niet staat.