EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8891 tot 8895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 april 2016

Weg van de 9 to 5? Dit is Het Nieuwe Werken

Over Het Nieuwe Werken bestaan nog heel wat misverstanden. Zo gaat het over meer dan af en toe thuis mogen werken en flexibele werkuren krijgen. Deze tien basisprincipes zijn van belang.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 april 2016

Column Kees de Kort | Dat klinkt naar niks

De Fed, die toch bekend staat om zijn optimisme, is heel terughoudend over de Amerikaanse economie. Dat klinkt niet als een herstelverhaal, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

De Fed, die toch bekend staat om zijn optimisme, is heel terughoudend over de Amerikaanse economie. Dat klinkt niet als een herstelverhaal, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

De Fed, het stelsel van Amerikaanse centrale banken, verwacht een groeivertraging in de wereldeconomie, zo blijkt uit de notulen van de meeste recente beleidsvergadering. BNR-macro-econoom Kees de Kort vindt dat de Fed in de notulen opvallend veel aandacht had voor de internationale ontwikkelingen. "Dat lijkt een heel belangrijke rol te hebben gespeeld in die beslissing om de rente niet te verhogen en het aantal renteverhogingen naar beneden bij te stellen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 7 april 2016

Na Oekraïne is referendum over handelsverdrag TTIP in de maak

Over het handelsverdrag met Oekraïne is in Nederland nog maar net gestemd of er lijkt een nieuw referendum in de maak. Tegenstanders van het Amerikaans-Europese handelsverdrag TTIP (en van CETA, de Canadese evenknie), zeggen bezig te zijn met de voorbereidingen voor een raadgevend referendum.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 7 april 2016

Japan gaat meer bankbiljetten drukken

Het Japanse ministerie van Financiën wil meer bankbiljetten van ¥10.000 laten drukken, omdat steeds meer spaarders geld van de bank halen en omzetten in contant geld. Het briefje van tienduizend yen is het grootste biljet in Japan, met een waarde van omgerekend iets meer dan €80.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 7 april 2016

Zijn we terug in de Jaren Dertig?

Zoals bekend, kende 2016 de slechtste start van een nieuw beursjaar ooit. Het had maar een haartje gescheeld volgens sommigen, of we waren het slachtoffer van een nieuwe berenmarkt. Die slechte start en de forse swing omlaag in het midden van 2015 heeft de vraag opgeroepen of de huidige stierenmarkt op zijn laatste benen loopt.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs