EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
37
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 891 tot 895
Geplaatst op: woensdag 6 december 2017

Bitcoin – Bubbel (?)

Naarmate Bitcoin’s parabolische opmars onstuitbaar lijkt, is deze hype intussen wereldwijd nonstop in de spotlight komen te staan. Mij is verweten nooit de crypto’s te hebben aanbevolen, maar niet zonder redenen. Hoe dan ook blijken deze vooralsnog in variërend sterke mate het voordeel van de twijfel te hebben.

Het zijn vooral de jongere generaties die deze nieuwe geldsoort zonder voldoende kennis van de rol van het geld omarmen. Het enthousiasme voor Bitcoin wordt toegeschreven aan het relatief geringe aantal dat wordt uitgegeven. Hoe lang blijft die limiet onaantastbaar? Bitcoin is geen uitvinding van “onze lieve heer” maar van mensenhanden maar er kleven meerdere vraagtekens aan. Producten en diensten worden thans nog nauwelijks in Bitcoin aangeboden.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 december 2017

Inmiddels 15 cryptocurrencies met market cap van boven de $1 miljard

Totale gekte op de cryptobeurzen wereldwijd afgelopen dagen. Bitcoin steeg tot maarliefst 11.000 dollar, om daarna zomaar ruim duizend dollar terug te vallen. De exchanges konden de drukte niet aan en menig crypto handelhuis was even niet bereikbaar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 december 2017

MIFID II en verdachte transacties

De nieuwe regels rond de MIFID-wetgeving geeft toezichthouders in landen van de EU meer mogelijkheden om zogenaamd ‘verdachte transacties’ op te sporen. Toezichthouders melden dat ze veel sneller zullen kunnen ingrijpen dan voordien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 december 2017

'Mogelijk wel duizend renteverhogingen aanstaande'

De financiële markten moeten de komende jaren rekening houden met de ene na de andere renteverhoging door centrale banken.

De financiële markten moeten de komende jaren rekening houden met de ene na de andere renteverhoging door centrale banken.

Volgens analisten van JPMorgan zijn er wereldwijd tot wel duizend rentestappen nodig om de boel weer op normaal niveau te krijgen, schrijft zakenkrant Financial Times donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 december 2017

Rekening brexit veel hoger voor Groot-Brittannië

Groot-Brittannië gaat straks het volle pond betalen voor de brexit, een bedrag dat kan oplopen tot 100 miljard euro.

Daarmee lijkt het Verenigd Koninkrijk bereid tientallen miljarden euro’s meer te betalen aan de EU dan tot nu toe het geval.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs