Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 891 tot 895
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Trump ontmoet voor het eerst Poetin; misschien eens aan Sarkozy vragen hoe zoiets kan escaleren (VIDEO)

Vrijdag zal de Amerikaanse president Donald Trump voor het eerst zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin ontmoeten. De wereld kijkt al maandenlang uit naar dit moment, omdat de door Trump tijdens de verkiezingscampagne aangekondigde détente tussen beide landen, ondertussen door de werkelijkheid van de realpolitik is ingehaald.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Amanda (32) wil droomreis maken van jaar. En daarvoor eet ze 8 maanden restjes van anderen

Een Amerikaanse vrouw die er graag een jaar tussenuit wou en de wereld wilde zien, heeft haar droom op een opmerkelijke manier gerealiseerd. Amanda Holden (32) uit Portland had geen spaargeld en besloot dan maar haar uitgaven drastisch in te perken. En dat deed ze onder meer door alleen nog restjes van het eten van vrienden en collega's te eten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

Belastingverdrag tussen België en Zwitserland aangepast zodat Zwitsers bankgeheim verdwijnt

Vanaf volgend jaar zal de fiscus inlichtingen kunnen opvragen over vermogens op Zwitserse bankrekeningen. Het dubbelbelastingverdrag tussen België en Zwitserland wordt aangepast zodat het Zwitsers bankgeheim daadwerkelijk verdwijnt. Dat zegt minister van Financiën Johan Van Overtveldt.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

“Bij winst in referendum is Catalonië binnen de 48 uur onafhankelijk”

Indien de Catalanen op 1 oktober voor de onafhankelijkheid stemmen, zal Catalonië binnen de 48 uur de onafhankelijkheid en de republiek uitroepen. Dat heeft het Catalaanse parlementslid Gabriela Serra dinsdag in het parlement bekendgemaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 juli 2017

3 manieren om gemakkelijk en snel online geld te verdienen

Er zijn veel mensen die jou willen betalen, je moet ze alleen zien te vinden. Online geld verdienen was nog nooit zo gemakkelijk als vandaag. Toch staan veel mensen er nog sceptisch tegenover. Je moet natuurlijk iemand vertrouwen die je niet persoonlijk kent of ziet. Maar er zijn 3 manieren om gemakkelijk, legaal en snel online geld te verdienen.

De beste manier om geld te verdienen via het internet, is door gebruik te maken van je kennis, jouw vaardigheden en bezittingen. Je kan geld verdienen: