EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 891 tot 895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

China klaar voor extra tegenmaatregelen importheffingen VS

China bereid zich voor op het nemen van nieuwe tegenmaatregelen in dezelfde schaalgrootte als de importheffingen die de Amerikaanse president Donald Trump oplegt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

Goudmijnaandelen dalen harder dan de goudprijs zelf

De goudprijs heeft er een beroerde week opzitten. Het gele edelmetaal moest bijna alle winst van de week daarvoor prijsgeven. Als gevolg van deze prijsdaling werden er ook harde klappen uitgedeeld binnen de goudsector. Opvallend genoeg weten de goudmijnaandelen al wekenlang slechter te presteren dan de goudprijs zelf.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

5 Japanse cryptobrokers sluiten de deuren

Cryptobrokers in Japan geven er de brui aan nadat ze de voorwaarden voor een licentie niet konden naleven. De brokers bekijken nu hoe ze de fondsen en cryptomunten terug kunnen geven aan de klanten.

Japan is een van de landen die het verste gevorderd is in de regulering van cryptomunten. Bitcoin en Co zijn er dan ook bijzonder populair. Die regulering zal meer bescherming bieden. Dat gebeurt ook door de zwakste partijen te laten verdwijnen. Zo sluiten 5 cryptobrokers de deuren nadat ze hun licentie bij de Japanese Financial Services Agency (FSA) hebben ingetrokken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

“Handelsoorlog tussen V.S.A. en China onwaarschijnlijk”

Nu de Verenigde Staten van Amerika en China elkaar importheffingen naar het hoofd slingeren, vrezen beleggers en investeerders voor een handelsoorlog tussen beide naties. De angst voor zulk scenario duwt de koers van zo goed als elke index dieper in het rood. Volgens Scott Wren, aandelenstrateeg bij Wells Fargo Investment Institute, hoeft het zo een vaart niet te lopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

Wat zegt Metcalfe’s Law over de toekomst van Bitcoin?

Bob Metcalfe is een pionier die onder andere meewerkte aan de uitvinding van de Ethernet netwerk standaard. Hij is ook de oprichter van netwerkgigant 3Com. Maar hij is het meest bekend met zijn formule Metcalfe’s Law of de wet van Metcalfe. Indien we die wetmatigheid kunnen toepassen op Bitcoin, kan de prijs dit jaar nog stijgen naar $40.000 per BTC.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs