EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8901 tot 8905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 mei 2016

In het land met de grootste oliereserves ter wereld lijden mensen nu honger

Venezuela staat aan de rand van de implosie. Op beelden is te zien hoe in het land met de grootste bewezen oliereserves ter wereld chaos uitbreekt onder mensen die honger lijden en vechten om een zak rijst.

President Nicolas Maduro heeft tijdens het voorbije weekeinde de noodtoestand voor 60 dagen verlengd.  Dat geeft hem de volmachten ‘om de economie te herstellen en buitenlandse agressie tegen het land te neutraliseren.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 16 mei 2016

Krimp Russische economie zwakt af

De Russische economie is in het eerste kwartaal van dit jaar beduidend minder sterk gekrompen dan in de laatste drie maanden van vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die het Russische statistiekbureau maandag naar buiten bracht.

De krimp bedroeg 1,2 procent in vergelijking met een jaar eerder, terwijl in de voorgaande periode nog sprake was van een neergang met 3,8 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 mei 2016

Deutsche Bank waarschuwt voor rampen in Italië

Deutsche Bank komt met een rapport over de economische en politieke toestand in Italië. De kredietinstelling ziet heel wat problemen opduiken in Zuid-Europa.

Deutsche Bank komt met een rapport over de economische en politieke toestand in Italië. De kredietinstelling ziet heel wat problemen opduiken in Zuid-Europa.

Niet alleen een Brexit kan voor turbulentie op de financiële markten zorgen. De Italianen mogen zich in oktober uitspreken over hervormingen van de Senaat. Ook dat kan problemen genereren.

Als Premier Matteo Renzi er zijn hervormingen niet doorkrijgt, dan valt volgens Deutsche Bank de Italiaanse Regering. Het Zuiderse land komt dan in een politieke chaos terecht zoals we die kennen uit het Berlusconi-tijdperk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 mei 2016

Leven wordt opnieuw duurder voor Grieken

Het leven wordt opnieuw duurder voor de Grieken. De BTW op de meeste voedingsmiddelen en frisdranken -maar ook in restaurants, bars en tavernes- wordt verhoogd van 23 naar 24 procent. Dat zou ook gelden voor de tickets voor streekvervoer en verkeer over grote afstanden. Benzine en diesel zouden respectievelijk 5 en 8 eurocent per liter duurder worden. Tenslotte gaan ook de belastingen op tabak en op elektronische sigaretten de hoogte in.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 mei 2016

Olieprijs herstelt fors

De olieprijs vroeg de jongste tijd heel wat aandacht van beleggers. Ook vandaag weer! Goldman Sachs klinkt positiever over olie en de prijzen kenden de laatste maanden een fors herstel waarmee ze op het hoogste peil van 2016 komen te staan. Een vat Brent-olie kost nu meer dan 48 dollar.

De vrees voor een omvangrijk overaanbod op de markten zorgde voor een prijs per vat onder de 30 euro in januari! Deze dip werd snel weer de rug toegekeerd.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs