EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8906 tot 8910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 18 mei 2016

Deze 6 strategieën van Donald Trump wil je niet missen

Nu hij kans maakt om president van de Verenigde Staten te worden, kunnen we niet meer om Donald Trump heen. Al in 1987 schreef hij het boek The Art Of A Deal, waarin hij zijn belangrijkste strategieën publiceerde. Lees hier de zes beste.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 mei 2016

Deze roze diamant is geveild voor bijna 28 miljoen euro

Een zeldzame peervormige roze diamant heeft op een veiling bijna 28 miljoen euro opgebracht. Dat heeft Veilinghuis Sotheby’s in Genève dinsdag laten weten.

De zogenoemde Unique Pink van 15,38 karaat is gekocht door een Aziatische privé-verzamelaar die via de telefoon mee bood.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 18 mei 2016

Donald Trump bereid te praten met Kim Jong-un

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is bereid het gesprek aan te gaan met de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un. Trump wil dat Noord-Korea stopt met haar atoomprogramma en is van mening dat dialoog de beste manier is om dat doel te bereiken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 18 mei 2016

Centrale banken blijven dollars dumpen

Centrale banken zijn in een recordtempo hun dollars aan het verkopen, zo schrijft CNN Money. In de eerste drie maanden van dit jaar hebben centrale banken wereldwijd $123 miljard aan dollarreserves van de hand gedaan, waarvan een recordhoeveelheid van $57 miljard in januari. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 18 mei 2016

Olieproductie Iran terug op oude niveau

De olieproductie van Iran is weer terug op het niveau van voor de Westerse sancties. Door een blokkade van het betalingsverkeer kon het land maar beperkt olie exporteren, maar sinds het opheffen van de sancties is de productie weer sterk toegenomen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs