EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8911 tot 8915
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

Japanners kopen veel meer goud door negatieve rente

Door de extreem lage rente neemt ook de vraag naar goud in Japan weer toe, zo verklaarde de grootste goudhandelaar van het land tegenover Bloomberg. De goudprijs is dit jaar al meer dan 17% gestegen, maar dat weerhoud de bevolking er niet van een deel van hun spaargeld om te zetten in goud.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

Zilver zwaar ondergewaardeerd tov Goud

Zilver is sterk ondergewaardeerd ten opzichte van goud. De laatste keer dat deze ratio werd behaald steeg de zilverprijs maar liefst met....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

'Wassenaar en Aerdenhout hebben weer duurste huizen'

Wassenaar en Aerdenhout hebben de duurste huizen van het land. De duurste straat is de Konijnenlaan in Wassenaar met een gemiddelde woningwaarde van 2,35 miljoen euro. Aerdenhout-Zuid is de duurste buurt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

Deze fouten mag je nog maken als je jong bent, … maar niet voor lang

Als jongere is het niet gemakkelijk om de juiste financiële beslissingen te nemen. Je moet kiezen tussen je financiële toekomst veilig stellen of meegaan met het materialistisch denken van je leeftijdsgenoten. Je kan en mag dus een aantal fouten maken, … maar niet te lang. Anders loop je heel je leven achter de feiten aan.

Wanneer je nog jong bent, moet je dus serieus nadenken om onderstaande 5 fouten niet meer te maken. Dit zet je sneller op weg naar financiële rijkdom. Je zal jezelf over 10 jaar bedanken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2016

Kinderen en geld: wat zeg je hen wel en niet?

Vandaag is de Week van het Geld van start gegaan, het geknipte moment om het eens met uw kinderen over geld te hebben. Maar dat betekent niet dat u meteen uw loonbrief op tafel moet leggen, zegt gedragstherapeute Marijke Bisschop.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs