EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 8946 tot 8950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 juni 2016

Bank of England vreest flinke schade door Brexit

Als de Britse bevolking ervoor kiest de Europese Unie de rug toe te keren, kan dat de economie flinke schade toebrengen. Daarvoor waarschuwt de Bank of England (BoE) donderdag.

Als de Britse bevolking ervoor kiest de Europese Unie de rug toe te keren, kan dat de economie flinke schade toebrengen. Daarvoor waarschuwt de Bank of England (BoE) donderdag.

De onzekerheid die het referendum van volgende week met zich meebrengt, trekt volgens de centrale bank nu al een wissel op de economie.

Consumenten lijken belangrijke economische beslissingen uit te stellen, zoals de aanschaf van een huis of auto. Ook bedrijven zijn terughoudend met investeringen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 juni 2016

George Soros ziet grote marktbeweging op komst en zit zelf weer achter de knoppen

Investeerder George Soros zit de laatste tijd, veel vaker dan normaal, bovenop zijn investeringen. Reden is dat hij zich zorgen maakt over de wereldwijde aandelenmarkten. Dit onthult een anonieme bron die dicht in zijn omgeving staat.

Soros (85) zit momenteel meer dan de helft van zijn tijd op kantoor om zijn mensen aan te sturen. Onlangs heeft hij een aantal zeer grote bearishe posities ingenomen door te investeren in goud en zilver, volgens de anonieme bron. Bovendien heeft Soros bestaande aandelenposities afgebouwd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 juni 2016

Deze grafiek laat zien waarom Soros ‘Bearish’ is

Afgelopen week kopte ‘The Wall Street Journal’ groot uit met het nieuws dat George Soros terug is op de markten. Maar, de Amerikaanse zakenkrant moest daar wel bij vermelden dat Soros niet zo enthousiast gestemd is over de kansen van de aandelenmarkten. Volgens Soros hebben we op dit moment te maken met een gigantische zeepbel die op elk moment zou kunnen gaan knappen.

Na het lezen van de inleiding zult u vast niet verrast zijn als wij u vertellen dat Soros inmiddels enkele ‘Bearishe’ posities heeft ingenomen. Soros verwacht dat de volgende beurscrash diepe sporen zal gaan achterlaten en als gevolg daarvan heeft hij haast geen aandelen meer in zijn portefeuille zitten. Soros zet daarnaast groot in op de kansen van goud en zilver. U weet wel, die twee edelmetalen die de afgelopen jaren zo hard door de beleggers gedumpt zijn!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 juni 2016

7 dagelijkse gewoontes van super rijke mensen

Wil je rijk worden, bestudeer dan de gewoontes van super rijke mensen. Steve Siebold omschrijft dit in zijn boek ‘How Rich People Think’ als ‘De enige persoon die je kan leren om een miljonair te worden, is een miljonair’.

Het kan dus zijn dat je je levensstijl op de een of andere manier moet veranderen. Maar wie écht miljonair wil worden, moet dat er voor over hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 juni 2016

ECB introduceert nieuw bankbiljet van 50 euro in juli

De Europese Centrale Bank (ECB) werkt met de nationale centrale banken van Europa aan de introductie van een nieuw bankbiljet van 50 euro.

De Europese Centrale Bank (ECB) werkt met de nationale centrale banken van Europa aan de introductie van een nieuw bankbiljet van 50 euro.

Het nieuwe biljet zal op 5 juli gepresenteerd worden, meldt de ECB donderdag. In het voorjaar van 2017 zullen de eerste nieuwe biljetten in omloop worden gebracht.

"We zijn vroeg begonnen met de voorbereidingen, om ervoor te zorgen dat bedrijven en financiële instellingen ook klaar zijn om het nieuwe biljet te gebruiken na de introductie", zegt de centrale bank.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs