EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 896 tot 900 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Gaat de historische ontmoeting tussen Trump en Kim Jong-un door?

Deze weinig goeds belovende woorden sprak president Trump na het afblazen van de geplande ontmoeting met Noord-Korea’s Kim Jong-un. Wat een historisch moment in de politieke geschiedenis had moeten worden op 12 juni 2018in Singapore, was opgezegd door de Amerikaanse president. Per brief dan nog, gedateerd 24 juni 2018, die u hier zelf kan lezen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Wall Street blockchain analist: “Buy bitcoin, sell your altcoins”

We vertoeven weer in een bloedbad op de cryptomarkt. Spencer Bogart, blockchain venture capitalist, adviseert beleggers om kalm te blijven en een deel altcoins te verkopen in ruil voor bitcoin. Ondanks de zware daling verwacht Bogart dat de bitcoin eind dit jaar ongetwijfeld opnieuw meer dan 10.000 dollar waard zal zijn. Over de andere top 5 munten is hij neutraal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 22 - 2018

In de vorige update werd aangegeven dat de stieren na de rode slot-candle op vrijdag direct maandag zouden moeten proberen om het 50 d. MA alsnog te doorbreken. De candle van maandag laat zien dat de koers na de opening eerst wegzakte waarna de stieren vervolgens terugvochten richting het 50 d. MA. Hoewel het MA niet echt onder druk werd gezet getuigde het toch van een goede aanvallende instelling van de stieren.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Miljardairs bouwen aan hun dromen (en onze toekomst)

Elon Musk, de multimiljardair en ondernemer, vooral bekend van de elektrische auto Tesla, wil de transportproblemen van Los Angeles aanpakken door honderden tunnels onder de stad te bouwen. Het plaatselijke verkeer zal voor het pilotproject aan Sepulveda Boulevard langdurig moeten stilgelegd worden. Wat geweldige storingen en nog meer files teweeg zal brengen op deze belangrijke hoofdweg. Een miljardair die e.e.a. bedisselt met de plaatselijke politici voor zijn eigen utopia? Of hebben dergelijke super-ondernemers alleen maar het goede voor met ons, de mensheid? In ieder geval werd aan de inwoners van L.A. niets gevraagd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Gouverneur Bank of England: “Digitale munt voor centrale bank is een optie”

Mark Carney, gouverneur van de Bank of England, zei tijdens de Zweedse ‘Riksbank Anniversary conference’ dat hij open staat voor het gebruik van een digitale munt, oftewel een central bank digital currency (CBDC). Een opmerkelijke uitspraak van de gouverneur van de BoE. Eentje die nieuwe perspectieven opent voor het gebruik blockchain en crypto. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs